Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Jamie Cullum krijgt eigen show op BBC Radio 2

    De Britse populaire Jazzartiest Jamie Cullum krijgt een eigen show op BBC Radio 2. Een en ander is een vervolg op het succes van de eerdere documentairereeks Best of Jazz.
    Jan-Hein Visser
    8 maart 2010
    comments 0
    Jamie Cullum krijgt eigen show op BBC Radio 2
    De Britse populaire Jazzartiest Jamie Cullum krijgt een eigen show op BBC Radio 2. Een en ander is een vervolg op het succes van de eerdere documentairereeks Best of Jazz. Jazz is een belangrijk deel van de programmering van BBC Radio 2.

    Voor de populairste radiozender van het Verenigd Koninkrijk zal Cullum een wekelijks jazzprogramma op de dinsdagavond gaan presenteren. De eerste uitzending zal op 6 april te horen zijn om 20.00 uur Centraal Europese Tijd. De uitzending zal online ook te herbeluisteren zijn. Jamie Cullum is één van de populairste jazzartiesten van dit moment. In de Nederlandse Top 40 scoorde hij de afgelopen jaren hits met ‘Everlasting Love’, ‘Get your way’, ‘Mind Trick’ en ‘Don’t stop the music’.


    BBC Radio 2 is digitaal te ontvangen en wel online, via Ziggo, Caiway, Astra 2D satelliet en tevens lokaal via FM kabelnetten bij Caiway, Ziggo (deels in westen van het land), en bij UPC in Friesland en Rijnmond. BBC Radio 2 kreeg onlangs een positief advies voor doorgifte bij UPC in groot-Rotterdam. FM ontvangst in de ether is meestal niet mogelijk, m.u.v. enkele kustgebieden in ZW Nederland en West-België (90.0, 89.7, 89.1, 88.1 mhz.)
    BBC Radio 2Jamie Cullum

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview