1. Nieuws

  John de Mol krijgt belang in commerciële radiozenders

  Mocht John de Mol een minderheidsaandeel in de radiozenders Radio 10 en 100%NL weet te bemachtigen dan heeft hij belang in de belangrijkste commerciële radiozenders.
  Jarco Kriek
  2 augustus 2013
  comments 0
  John de Mol krijgt belang in commerciële radiozenders

  Mocht John de Mol een minderheidsaandeel in de radiozenders Radio 10 en 100%NL weet te bemachtigen dan heeft hij belang in de belangrijkste commerciële radiozenders.

  Via Talpa is de Nederlandse mediatycoon via het bedrijf 538Groep volledig eigenaar van de landelijk te ontvangen radiozenders 538 en SLAM!FM. Ook heeft hij via beleggingsfonds Cyrte een minderheidsaandeel in de Telegraaf Media Group waaronder de radiozenders Sky Radio en Radio Veronica vallen. Vandaag werd bij het begin van de radio-uitzendingen op frequentiekavel A7 duidelijk dat 538Groep al langere tijd onderhandelt over de verkoop van Radio 10 Gold met 100%NL moederbedrijf RadioCorp.

  Radio 10 Gold wordt Radio 10

  RadioCorp is via dochterbedrijf Ad Ventures BV licentiehouder van de uitzendfrequenties die aan kavel A7 toebehoren. Op deze frequenties is Radio 10 na meer dan tien jaar via FM terug in de ether. De onderhandelingen over de definitieve verkoop van Radio 10 Gold zijn echter nog niet rond. Mocht de verkoop van Radio 10 Gold doorgaan, krijgt John de Mol een minderheidsaandeel in de radiozenders 100%NL en Radio 10. De verwachting is dat het nog enkele weken duurt voordat de verkoop van Radio 10 Gold is afgerond. RadioCorp heeft ervoor gekozen om de zendernaam van Radio 10 Gold naar de oorspronkelijke naam Radio 10 terug te brengen. Ruim 25 jaar geleden begon de radiozender onder deze naam.

  TalpaCyrteJohn de Molradio100%NLRadio10Radio10 Gold538538GroepSLAM!FMSky RadioRadio Veronica

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl