1. Nieuws

  John de Mol krijgt belang in commerciële radiozenders

  Mocht John de Mol een minderheidsaandeel in de radiozenders Radio 10 en 100%NL weet te bemachtigen dan heeft hij belang in de belangrijkste commerciële radiozenders.
  Jarco Kriek
  2 augustus 2013
  comments 0
  John de Mol krijgt belang in commerciële radiozenders

  Mocht John de Mol een minderheidsaandeel in de radiozenders Radio 10 en 100%NL weet te bemachtigen dan heeft hij belang in de belangrijkste commerciële radiozenders.

  Via Talpa is de Nederlandse mediatycoon via het bedrijf 538Groep volledig eigenaar van de landelijk te ontvangen radiozenders 538 en SLAM!FM. Ook heeft hij via beleggingsfonds Cyrte een minderheidsaandeel in de Telegraaf Media Group waaronder de radiozenders Sky Radio en Radio Veronica vallen. Vandaag werd bij het begin van de radio-uitzendingen op frequentiekavel A7 duidelijk dat 538Groep al langere tijd onderhandelt over de verkoop van Radio 10 Gold met 100%NL moederbedrijf RadioCorp.

  Radio 10 Gold wordt Radio 10

  RadioCorp is via dochterbedrijf Ad Ventures BV licentiehouder van de uitzendfrequenties die aan kavel A7 toebehoren. Op deze frequenties is Radio 10 na meer dan tien jaar via FM terug in de ether. De onderhandelingen over de definitieve verkoop van Radio 10 Gold zijn echter nog niet rond. Mocht de verkoop van Radio 10 Gold doorgaan, krijgt John de Mol een minderheidsaandeel in de radiozenders 100%NL en Radio 10. De verwachting is dat het nog enkele weken duurt voordat de verkoop van Radio 10 Gold is afgerond. RadioCorp heeft ervoor gekozen om de zendernaam van Radio 10 Gold naar de oorspronkelijke naam Radio 10 terug te brengen. Ruim 25 jaar geleden begon de radiozender onder deze naam.

  TalpaCyrteJohn de Molradio100%NLRadio10Radio10 Gold538538GroepSLAM!FMSky RadioRadio Veronica

  Reacties

 1. TV-TIP Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld
  NPO 3 om 18:00 uur
  Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen die wordt opgevoed door Betty. Als hij elf jaar is komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Maar is Jerome wel zo blij met Remi?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov.

  Zappen.blog.nl