1. Nieuws

  John Guidetti analist Feyenoord – Ajax voor Eredivisie Live

  Voetballer John Guidetti neemt voorafgaand aan de voetbalklassieker Feyenoord – Ajax afscheid van het Feyenoord-legioen. Hij is daarna analist bij de voetbalwedstrijd voor Eredivisie Live.
  Jarco Kriek
  23 oktober 2012
  comments 0
  John Guidetti analist Feyenoord – Ajax voor Eredivisie Live

  Voetballer John Guidetti neemt voorafgaand aan de voetbalklassieker Feyenoord – Ajax afscheid van het Feyenoord-legioen. Hij is daarna analist bij de voetbalwedstrijd voor Eredivisie Live.

  De uitzending van Eredivisie Live begint zondag 28 oktober om 11.00 uur. De aftrap van de voetbalklassieker vindt om 12.30 uur plaats. Samen met Humberto Tan kijkt John Guidetti in voetbaltempel De Kuip vooruit op het spraakmakende duel. De studiopresentatie is in handen van Kees Jansma. In de studio zijn ook Kenneth Perez en Arnold Bruggink aanwezig om alle wedstrijden gespeeld worden te analyseren.

  Guidetti held Feyenoord-legioen

  Speciaal voor de Klassieker vliegt John Guidetti naar Nederland om zijn voormalige club aan het werk te zien tegen aartsrivaal Ajax. Hem wacht ongetwijfeld een warme ontvangst in De Kuip. John Guidetti: "Ik verheug me er enorm op om voor deze speciale wedstrijd terug te keren naar De Kuip. Vanaf het moment dat Eredivisie Live mij uitnodigde, stond het voor mij vast dat ik hier bij wilde zijn, dus ik ben ook dankbaar dat Manchester City mij die gelegenheid biedt. Feyenoord – Ajax is een hele grote wedstrijd en de memorabele 4-2 overwinning van vorig jaar zal ik nooit vergeten. Ik kan niet wachten tot zondag en hoop op een mooie voetbaldag en kijk uit naar het weerzien met de vrienden en fans bij Feyenoord."

  Eredivisie LivevoetbalklassiekerFeyenoordAjaxJohn GuidettiHumberto TanKees Jansma

  Reacties

 1. TV-TIP Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld
  NPO 3 om 18:00 uur
  Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen die wordt opgevoed door Betty. Als hij elf jaar is komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Maar is Jerome wel zo blij met Remi?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov.

  Zappen.blog.nl