1. Nieuws

  Joop van den Ende en John de Mol in eerste TV Show

  De eerste aflevering van de TROS TV Show zal geheel draaien om de media-iconen John de Mol en Joop van den Ende. Ivo Niehe interviewt hen uitgebreid in de uitzending van zondagavond.
  Jan-Hein Visser
  28 oktober 2011
  comments 0
  Joop van den Ende en John de Mol in eerste TV Show
  De eerste aflevering van de TROS TV Show zal geheel draaien om de media-iconen John de Mol en Joop van den Ende. Ivo Niehe interviewt hen uitgebreid in de uitzending van zondagavond. Praktisch op hetzelfde moment beleefden zij eerder dit jaar hun grote Amerikaanse doorbraak.

  De Mol had recent een grote doorbraak in Los Angeles met The Voice of America en Van den Ende met zijn eerste Broadway-musicalhit Sister Act . Zoals zij zelf zeggen: "Twee Nederlandse straatjongens veroveren Amerika". Thuis bij Joop van den Ende vertellen ze Ivo Niehe over de verklaring van hun internationale succes, hun drijfveren en over hoe hun omgeving meeleeft.

  Zo zegt De Mol het ongelooflijk aandoenlijk te vinden om mee te maken hoe betrokken zijn ouders zijn en geeft Van den Ende aan nooit meer de armoede mee te willen maken die hij kent uit zijn jeugd.  De heren vertellen over hoe ze beiden bijna failliet waren, over de beslissing om samen zaken te doen en hun niet verminderde woede over de ondergang van TV 10 en Sport 7 . Tenslotte vertellen zij over hoe hun kinderen een geheel eigen weg hebben gevonden.

  In de uitzending van de TROS TV SHOW komen verder belangrijke Amerikanen aan het woord. Met verder bijdragen van onder anderen Christina Aguilera, Linda de Mol en André van Duin. De uitzending van de TV Show is te zien zondagavond om 21.20 uur op Nederland 1.
  TV ShowTROSJoop van den EndeJohn de MolIvoNiehe

  Reacties

 1. TV-TIP Braveheart

  Braveheart
  Net5 om 20:30 uur
  Na zijn zemelige regiedebuut verraste Mel Gibson vriend en vijand met dit bloederige spektakelstuk. De Schotse rebellenleider William Wallace verzet zich tegen de wrede Engelse koning Edward I. Deze heeft het land ingenomen en is een bedreiging voor de vrijheid van alle Schotten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Shadow World

  Shadow World
  NPO 2 morgen om 00:00 uur
  De wereldwijde wapenhandel telt zijn winsten in dollars en zijn verliezen in mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er weer geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Deze intense docu legt de business van de wereldwijde wapenhandel bloot.