1. Nieuws

  Joop van den Ende en John de Mol in eerste TV Show

  De eerste aflevering van de TROS TV Show zal geheel draaien om de media-iconen John de Mol en Joop van den Ende. Ivo Niehe interviewt hen uitgebreid in de uitzending van zondagavond.
  Jan-Hein Visser
  28 oktober 2011
  comments 0
  Joop van den Ende en John de Mol in eerste TV Show
  De eerste aflevering van de TROS TV Show zal geheel draaien om de media-iconen John de Mol en Joop van den Ende. Ivo Niehe interviewt hen uitgebreid in de uitzending van zondagavond. Praktisch op hetzelfde moment beleefden zij eerder dit jaar hun grote Amerikaanse doorbraak.

  De Mol had recent een grote doorbraak in Los Angeles met The Voice of America en Van den Ende met zijn eerste Broadway-musicalhit Sister Act . Zoals zij zelf zeggen: "Twee Nederlandse straatjongens veroveren Amerika". Thuis bij Joop van den Ende vertellen ze Ivo Niehe over de verklaring van hun internationale succes, hun drijfveren en over hoe hun omgeving meeleeft.

  Zo zegt De Mol het ongelooflijk aandoenlijk te vinden om mee te maken hoe betrokken zijn ouders zijn en geeft Van den Ende aan nooit meer de armoede mee te willen maken die hij kent uit zijn jeugd.  De heren vertellen over hoe ze beiden bijna failliet waren, over de beslissing om samen zaken te doen en hun niet verminderde woede over de ondergang van TV 10 en Sport 7 . Tenslotte vertellen zij over hoe hun kinderen een geheel eigen weg hebben gevonden.

  In de uitzending van de TROS TV SHOW komen verder belangrijke Amerikanen aan het woord. Met verder bijdragen van onder anderen Christina Aguilera, Linda de Mol en André van Duin. De uitzending van de TV Show is te zien zondagavond om 21.20 uur op Nederland 1.
  TV ShowTROSJoop van den EndeJohn de MolIvoNiehe

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl