Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Joyne officieel begonnen, Conax CI+ modules nu te koop

    Nederland heeft een nieuwe tv-aanbieder. Joyne is op 1 augustus officieel met uitzenden begonnen. De benodigde Conax CI+ modules zijn bij Joyne-dealers vanaf vandaag verkrijgbaar.
    Jarco Kriek
    1 augustus 2017
    comments 5
    Joyne officieel begonnen, Conax CI+ modules nu te koop

    Joyne was de afgelopen weken ongecodeerd via de Eutelsat 9B-satelliet te bekijken. De codering werd vandaag bij de meeste zenders actief. Joyne beveiligt het zenderaanbod van de Conax Contego beveiliging. Om de zenders te bekijken, is een Conax CI+ module met virtuele smartcard nodig. Deze Conax CI+ modules zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Enkele Joyne dealers laten Totaal TV weten dat de module vandaag is binnengekomen en verkrijgbaar is voor een prijs van 99 euro.

     

    Abonnementen Joyne

    Na aankoop van de Conax CI+ module dient deze via een speciale link bij de aanbieder geregistreerd worden. Bij de registratie kan men gelijktijdig een abonnementsvorm kiezen. De keuze bestaat op dit moment uit twee abonnementen: Travel Lite en Basis. Later deze maand komt hier het Basis Plus-abonnement bij. Ondanks dat Joyne zich ook richt op Nederlanders die buiten Nederland verblijven, kan het abonnement op dit moment alleen met een Nederlandse bankrekening betaald worden. Canal Digitaal, de concurrent van Joyne, is hiermee flexibeler. Betaling met een buitenlandse bankrekening of creditcard is bij deze aanbieder mogelijk. Ook kan men bijvoorbeeld in Nederland bij enkele dealers een TV Vlaanderen-abonnement afnemen, En visa versa een Canal Digitaal-abonnement in België.

     

    Internetsite Joyne

    Gelijktijdig met het aanzetten van de codering en de beschikbaarheid van de Conax Contego CI+ module heeft Joyne ook de nieuwe website operationeel gemaakt. Op deze internetsite wordt uitgebreide informatie over de nieuwe aanbieder openbaar gemaakt.

    JoynesatellietCanal DigitaalCanalDigitaalEutelsatEutelsat 9BcoderingabonnementConaxConax Contegoconcurrentie

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview