1. Nieuws

  Katja Römer-Schuurman wordt vast gezicht NCRV-KRO

  Katja Römer-Schuurman is de komende twee jaar veelvuldig te zien bij de fusieomroep NCRV-KRO. Ze tekende een contract voor zowel acteer- als presentatieklussen.
  Jan-Hein Visser
  14 februari 2014
  comments 3
  Katja Römer-Schuurman wordt vast gezicht NCRV-KRO
  Katja Römer-Schuurman is de komende twee jaar veelvuldig te zien bij de fusieomroep NCRV-KRO. Ze tekende een contract voor zowel acteer- als presentatieklussen.

  Het is nog onduidelijk wat Römer-Schuurman precies gaat doen en de plannen daarover worden nog uitgewerkt. Ze gaat niet alleen programma's presenteren, maar indien nodig ook acteren in producties voor de omroep.

  Katja prachtige aanvulling

  Mediadirecteur Taco Rijssemus over haar aanstelling: "Katja is een prachtige aanvulling op de presentatoren die nu bij de NCRV programma’s maken. Ze heeft een brede interesse, de nodige lef en de juiste ervaring, zowel als maker en als presentatrice; van acteren tot haar werk voor goede doelen." Katja Römer-Schuurman werd in haar carrière bekend door ondermeer haar rol in Goede tijden, slechte tijden en als actrice in vele bekende producties, waaronder een aantal voor Net5.
  Katja Römer-SchuurmanKRO-NCRVActricePresentatrice

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl