1. Nieuws

  Katja Römer-Schuurman wordt vast gezicht NCRV-KRO

  Katja Römer-Schuurman is de komende twee jaar veelvuldig te zien bij de fusieomroep NCRV-KRO. Ze tekende een contract voor zowel acteer- als presentatieklussen.
  Jan-Hein Visser
  14 februari 2014
  comments 3
  Katja Römer-Schuurman wordt vast gezicht NCRV-KRO
  Katja Römer-Schuurman is de komende twee jaar veelvuldig te zien bij de fusieomroep NCRV-KRO. Ze tekende een contract voor zowel acteer- als presentatieklussen.

  Het is nog onduidelijk wat Römer-Schuurman precies gaat doen en de plannen daarover worden nog uitgewerkt. Ze gaat niet alleen programma's presenteren, maar indien nodig ook acteren in producties voor de omroep.

  Katja prachtige aanvulling

  Mediadirecteur Taco Rijssemus over haar aanstelling: "Katja is een prachtige aanvulling op de presentatoren die nu bij de NCRV programma’s maken. Ze heeft een brede interesse, de nodige lef en de juiste ervaring, zowel als maker en als presentatrice; van acteren tot haar werk voor goede doelen." Katja Römer-Schuurman werd in haar carrière bekend door ondermeer haar rol in Goede tijden, slechte tijden en als actrice in vele bekende producties, waaronder een aantal voor Net5.
  Katja Römer-SchuurmanKRO-NCRVActricePresentatrice

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl