Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Klanten kabelaar kiezen voor glasvezelaansluiting

    Het merendeel van de klanten van kabelbedrijf CAI Harderwijk gebruikt de glasvezelaansluiting voor het consumeren van afgenomen diensten.
    Jarco Kriek
    18 april 2016
    comments 0
    Klanten kabelaar kiezen voor glasvezelaansluiting

    Het merendeel van de klanten van kabelbedrijf CAI Harderwijk gebruikt de glasvezelaansluiting voor het consumeren van afgenomen diensten. Dat heeft het kabelbedrijf bekendgemaakt.


    CAI Harderwijk is eigenaar van zowel het glasvezel- als coaxnetwerk in het verzorgingsgebied. Bij het glasvezelnetwerk maakt het kabelbedrijf van een open structuur-constructie gebruik. Dat wil zeggen dat alle aanbieders diensten via dit glasvezelnetwerk kunnen aanbieden. CAI Harderwijk zegt dat zestig procent van de huishoudens voor één of meer diensten van dit glasvezelnetwerk gebruikmaakt. Het aantal aansluitingen dat alleen het coaxnetwerk voor vaste diensten gebruikt, is hierdoor tot 58 procent gedaald.

    CAI Harderwijk neemt juiste beslissing

    CAI Harderwijk stelt dat deze ontwikkeling het bewijs is dat het bedrijf de juiste beslissing heeft genomen om in het verzorgingsgebied te gaan verglazen. Het nieuwe glasvezelnetwerk is in samenwerking met bouwfonds CIF gerealiseerd. Hierdoor is Caiway – dat eigendom van CIF is – een belangrijke aanbieder van tv-, internet- en telefoondiensten via de netwerken van CAI Harderwijk. Naast Caiway zijn op het glasvezelnetwerk ook de aanbieders Solcon, Plinq, XSyou, Fiber en KPN actief.

    CAI HarderwijkkabelcoaxglasvezelHarderwijkCIFCaiwayKPNSolconPlinqXSyouFibertvtelevisieinternettelefoontelefoniebellenAlles-in-1alles in 1triple playquad playKPN compleetmobielvast

    Reacties