1. Nieuws

  Klassieker Feyenoord – Ajax op tv en radio

  Het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip is voor de tweede keer in korte tijd het strijdtoneel van de voetbalklassieker Feyenoord – Ajax.
  Jarco Kriek
  8 november 2015
  comments 0
  Klassieker Feyenoord – Ajax op tv en radio

  Het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip is voor de tweede keer in korte tijd het strijdtoneel van de voetbalklassieker Feyenoord – Ajax. De wedstrijd is live op FOX Sports te zien. NOS Studio Sport zendt een uitgebreide samenvatting uit.


  De enige echte Nederlandse voetbalkraker is live op het hoofdkanaal van FOX Sports te bekijken. Al vanaf 12.00 uur is een uitgebreide voorbeschouwing te zien. De aftrap van Feyenoord – Ajax is om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd zendt FOX Sports op het hoofdkanaal de wedstrijd PSV – FC Utrecht live uit. Feyenoord, Ajax en PSV zijn dit seizoen de belangrijkste titelkandidaten, Ajax staat in de ranglijst drie punten op Feyenoord voor. Voor de Rotterdamse club is een overwinning belangrijk om aan de titelstrijd deel te kunnen blijven nemen. NOS Studio Sport zendt vanaf 19.00 uur op NPO 1 een uitgebreide samenvatting van de voetbalklassieker en samenvattingen van alle andere in de Eredivisie gespeelde wedstrijden uit.

  Feyenoord – Ajax ook uitvoerig op radio

  Via de radio kan de voetballiefhebber het verslag van Feyenoord – Ajax landelijk op NPO Radio 1 volgen. NOS Langs de lijn begint om 14.00 uur met uitzenden. Ook de regionale zenders Radio NH en Radio Rijnmond besteden uitvoerig aandacht aan de voetbalwedstrijd. Op de regionale zenders zijn ook uitgebreide voor- en nabeschouwingen alsmede sfeerimpressies te beluisteren.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieEredivisieNOSStudio SportSBS6SBS 6FeyenoordAjaxRotterdamAmsterdamKNVBKNVB-bekerDe KuipsamenvattinglivevoetbalradioNPO Radio 1NOSLangs De LijnRadio RijnmondRTV NHvoetbalklassiekervoetbalkraker

  Reacties

 1. TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Voice of Holland

  The Voice of Holland
  RTL 4 om 20:38 uur
  Spectaculaire muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

  Zappen.blog.nl