1. Nieuws

  Klassieker Feyenoord – Ajax op tv en radio

  Het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip is voor de tweede keer in korte tijd het strijdtoneel van de voetbalklassieker Feyenoord – Ajax.
  Jarco Kriek
  8 november 2015
  comments 0
  Klassieker Feyenoord – Ajax op tv en radio

  Het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip is voor de tweede keer in korte tijd het strijdtoneel van de voetbalklassieker Feyenoord – Ajax. De wedstrijd is live op FOX Sports te zien. NOS Studio Sport zendt een uitgebreide samenvatting uit.


  De enige echte Nederlandse voetbalkraker is live op het hoofdkanaal van FOX Sports te bekijken. Al vanaf 12.00 uur is een uitgebreide voorbeschouwing te zien. De aftrap van Feyenoord – Ajax is om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd zendt FOX Sports op het hoofdkanaal de wedstrijd PSV – FC Utrecht live uit. Feyenoord, Ajax en PSV zijn dit seizoen de belangrijkste titelkandidaten, Ajax staat in de ranglijst drie punten op Feyenoord voor. Voor de Rotterdamse club is een overwinning belangrijk om aan de titelstrijd deel te kunnen blijven nemen. NOS Studio Sport zendt vanaf 19.00 uur op NPO 1 een uitgebreide samenvatting van de voetbalklassieker en samenvattingen van alle andere in de Eredivisie gespeelde wedstrijden uit.

  Feyenoord – Ajax ook uitvoerig op radio

  Via de radio kan de voetballiefhebber het verslag van Feyenoord – Ajax landelijk op NPO Radio 1 volgen. NOS Langs de lijn begint om 14.00 uur met uitzenden. Ook de regionale zenders Radio NH en Radio Rijnmond besteden uitvoerig aandacht aan de voetbalwedstrijd. Op de regionale zenders zijn ook uitgebreide voor- en nabeschouwingen alsmede sfeerimpressies te beluisteren.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieEredivisieNOSStudio SportSBS6SBS 6FeyenoordAjaxRotterdamAmsterdamKNVBKNVB-bekerDe KuipsamenvattinglivevoetbalradioNPO Radio 1NOSLangs De LijnRadio RijnmondRTV NHvoetbalklassiekervoetbalkraker

  Reacties

 1. TV-TIP Tegenlicht

  Tegenlicht
  NPO 2 om 21:05 uur
  Waar ligt de (ethische) grens als het gaat om het verzamelen, mis- en gebruiken van onze persoonlijke data door het bedrijfsleven? Te gast zijn verschillende experts op online-gebied.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Terminator 2: Judgment Day

  Terminator 2: Judgment Day
  Fox om 21:35 uur
  Skynet - het computersysteem dat anno 2029 oorlog voert tegen de mensheid - stuurt een nieuwe cyborg terug in de tijd. Deze geavanceerde, onverwoestbare versie van de "Terminator" heeft als enige opdracht het vermoorden van John Connor, een tiener die in de toekomst uit zal groeien tot de leider van het verzet tegen de robots van Skynet. Het verzet is op de hoogte van deze geheime missie en stuurt eveneens een "Terminator" : die moet John en zijn moeder Sarah beschermen...