1. Nieuws

  Klassieker Feyenoord – Ajax op tv en radio

  Het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip is voor de tweede keer in korte tijd het strijdtoneel van de voetbalklassieker Feyenoord – Ajax.
  Jarco Kriek
  8 november 2015
  comments 0
  Klassieker Feyenoord – Ajax op tv en radio

  Het Rotterdamse voetbalstadion De Kuip is voor de tweede keer in korte tijd het strijdtoneel van de voetbalklassieker Feyenoord – Ajax. De wedstrijd is live op FOX Sports te zien. NOS Studio Sport zendt een uitgebreide samenvatting uit.


  De enige echte Nederlandse voetbalkraker is live op het hoofdkanaal van FOX Sports te bekijken. Al vanaf 12.00 uur is een uitgebreide voorbeschouwing te zien. De aftrap van Feyenoord – Ajax is om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd zendt FOX Sports op het hoofdkanaal de wedstrijd PSV – FC Utrecht live uit. Feyenoord, Ajax en PSV zijn dit seizoen de belangrijkste titelkandidaten, Ajax staat in de ranglijst drie punten op Feyenoord voor. Voor de Rotterdamse club is een overwinning belangrijk om aan de titelstrijd deel te kunnen blijven nemen. NOS Studio Sport zendt vanaf 19.00 uur op NPO 1 een uitgebreide samenvatting van de voetbalklassieker en samenvattingen van alle andere in de Eredivisie gespeelde wedstrijden uit.

  Feyenoord – Ajax ook uitvoerig op radio

  Via de radio kan de voetballiefhebber het verslag van Feyenoord – Ajax landelijk op NPO Radio 1 volgen. NOS Langs de lijn begint om 14.00 uur met uitzenden. Ook de regionale zenders Radio NH en Radio Rijnmond besteden uitvoerig aandacht aan de voetbalwedstrijd. Op de regionale zenders zijn ook uitgebreide voor- en nabeschouwingen alsmede sfeerimpressies te beluisteren.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieEredivisieNOSStudio SportSBS6SBS 6FeyenoordAjaxRotterdamAmsterdamKNVBKNVB-bekerDe KuipsamenvattinglivevoetbalradioNPO Radio 1NOSLangs De LijnRadio RijnmondRTV NHvoetbalklassiekervoetbalkraker

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP CSI: Cyber

  CSI: Cyber
  RTL 5 om 20:30 uur
  Het team onderzoekt de dood van een hardloopster. Daarvoor gebruiken de rechercheurs de smartwatch die zij droeg tijdens het fatale trainingsrondje. Ze stuiten op een illegale handel in organen.

  Zappen.blog.nl