Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KNVB stapt in Eredivisie Live

    De Nederlandse voetbalbond KNVB gaat participeren in het voetbalkanaal Eredivisie Live.
    31 mei 2010
    comments 0
    KNVB stapt in Eredivisie Live
    De Nederlandse voetbalbond KNVB gaat participeren in het voetbalkanaal Eredivisie Live.
     
    Over de invulling van de samenwerking wordt nog onderhandeld, maar met de stap wil de KNVB zijn vertrouwen uitspreken in de tv-zender. Eredivisie Live is in augustus 2008 opgezet door de eredivisieclubs en enkele private partijen.

    Het is de bedoeling dat de liverechten van de wedstrijden om de KNVB-beker met ingang van komend seizoen naar Eredivisie Live gaan. Daarmee moet Eredivisie Live naast alle wedstrijden uit de competitie nog wat extra content krijgen. Het bekerpakket met de samenvattingen en nog een klein livegedeelte voor het open net komen bij SBS Broadcasting terecht.

    Bron: ANP. 
    KNVBEredivisie LivebekerSBS

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview