1. Nieuws

  Komedie Kanaal nieuwe zender in Nederland en België

  Viacom International Media Networks begint in Nederland en België de nieuwe zender Komedie Kanaal.
  Jarco Kriek
  31 maart 2016
  comments 11
  Komedie Kanaal nieuwe zender in Nederland en België
  Viacom International Media Networks begint in Nederland en België de nieuwe zender Komedie Kanaal.


  Komedie Kanaal is het Nederlandstalige kanaal dat gebaseerd is op het bestaande tv-kanaal Comedy Central. Populaire tv-programma’s van Comedy Central als How I Met Your Mother, South Park en Modern Family zijn in het Nederlands en Vlaams te zien. Alle programma’s op Komedie Kanaal worden nagesynchroniseerd.

  Moedertaal is het lachwekkendst

  De filosofie achter de nieuwe zender is een Amerikaans onderzoek waaruit blijkt dat kijkers het hardste om komedie lachen als deze in de moedertaal beluisterd kan worden. Belangrijkste reden hiervoor is dat de grappen dan beter begrepen worden. Uit onderzoek van Viacom in Nederland en België blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagden een voorkeur heeft voor comedyprogramma’s in de eigen taal.

  Nederlandse acteurs op Komedie Kanaal

  Acteur Tygo Gernandt wordt één van de belangrijkste stemmen in de gedubde shows en zal in ieder geval de stem van Eric Cartman in South Park vertolken.

  Komedie KanaalComedy CentralViacomNederlandNederlandsNederlandstaligBelgi:eVlaanderenVlaamsHow I Met Your MotherSouth Park

  Reacties

 1. TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Voice of Holland

  The Voice of Holland
  RTL 4 om 20:38 uur
  Spectaculaire muzikale zoektocht van Guus Meeuwis, Ali B, Waylon en Sanne Hans naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. Als coach scouten zij blind de talenten en leiden ze de kandidaten op voor de weg naar de finale.

  Zappen.blog.nl