1. Nieuws

  Komedie Kanaal nieuwe zender in Nederland en België

  Viacom International Media Networks begint in Nederland en België de nieuwe zender Komedie Kanaal.
  Jarco Kriek
  31 maart 2016
  comments 11
  Komedie Kanaal nieuwe zender in Nederland en België
  Viacom International Media Networks begint in Nederland en België de nieuwe zender Komedie Kanaal.


  Komedie Kanaal is het Nederlandstalige kanaal dat gebaseerd is op het bestaande tv-kanaal Comedy Central. Populaire tv-programma’s van Comedy Central als How I Met Your Mother, South Park en Modern Family zijn in het Nederlands en Vlaams te zien. Alle programma’s op Komedie Kanaal worden nagesynchroniseerd.

  Moedertaal is het lachwekkendst

  De filosofie achter de nieuwe zender is een Amerikaans onderzoek waaruit blijkt dat kijkers het hardste om komedie lachen als deze in de moedertaal beluisterd kan worden. Belangrijkste reden hiervoor is dat de grappen dan beter begrepen worden. Uit onderzoek van Viacom in Nederland en België blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagden een voorkeur heeft voor comedyprogramma’s in de eigen taal.

  Nederlandse acteurs op Komedie Kanaal

  Acteur Tygo Gernandt wordt één van de belangrijkste stemmen in de gedubde shows en zal in ieder geval de stem van Eric Cartman in South Park vertolken.

  Komedie KanaalComedy CentralViacomNederlandNederlandsNederlandstaligBelgi:eVlaanderenVlaamsHow I Met Your MotherSouth Park

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP CSI: Cyber

  CSI: Cyber
  RTL 5 om 20:30 uur
  Het team onderzoekt de dood van een hardloopster. Daarvoor gebruiken de rechercheurs de smartwatch die zij droeg tijdens het fatale trainingsrondje. Ze stuiten op een illegale handel in organen.

  Zappen.blog.nl