1. Nieuws

  Komedie Kanaal nieuwe zender in Nederland en België

  Viacom International Media Networks begint in Nederland en België de nieuwe zender Komedie Kanaal.
  Jarco Kriek
  31 maart 2016
  comments 11
  Komedie Kanaal nieuwe zender in Nederland en België
  Viacom International Media Networks begint in Nederland en België de nieuwe zender Komedie Kanaal.


  Komedie Kanaal is het Nederlandstalige kanaal dat gebaseerd is op het bestaande tv-kanaal Comedy Central. Populaire tv-programma’s van Comedy Central als How I Met Your Mother, South Park en Modern Family zijn in het Nederlands en Vlaams te zien. Alle programma’s op Komedie Kanaal worden nagesynchroniseerd.

  Moedertaal is het lachwekkendst

  De filosofie achter de nieuwe zender is een Amerikaans onderzoek waaruit blijkt dat kijkers het hardste om komedie lachen als deze in de moedertaal beluisterd kan worden. Belangrijkste reden hiervoor is dat de grappen dan beter begrepen worden. Uit onderzoek van Viacom in Nederland en België blijkt dat meer dan de helft van de ondervraagden een voorkeur heeft voor comedyprogramma’s in de eigen taal.

  Nederlandse acteurs op Komedie Kanaal

  Acteur Tygo Gernandt wordt één van de belangrijkste stemmen in de gedubde shows en zal in ieder geval de stem van Eric Cartman in South Park vertolken.

  Komedie KanaalComedy CentralViacomNederlandNederlandsNederlandstaligBelgi:eVlaanderenVlaamsHow I Met Your MotherSouth Park

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Arbitrage

  Arbitrage
  RTL 8 om 20:30 uur
  Robert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter (Brit Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.