Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN heeft meer dan miljoen klanten met Interactieve TV

    KPN heeft meer dan één miljoen klanten die bij het telecombedrijf het tv-product Interactieve TV afnemen. Het gaat hierbij om een optelsom van klanten van KPN, Telfort en XS4All.
    Jarco Kriek
    1 februari 2013
    comments 0
    KPN heeft meer dan miljoen klanten met Interactieve TV

    KPN heeft meer dan één miljoen klanten die bij het telecombedrijf het tv-product Interactieve TV afnemen. Het gaat hierbij om een optelsom van de Interactieve TV-klanten van KPN en de dochterbedrijven Telfort en XS4All.

    KPN zegt in totaal ruim 1,7 miljoen tv-klanten te hebben. Hiervan kijken meer dan één miljoen klanten via internet met Interactieve TV naar tv-programma’s. Joost Farweck – Managing Director KPN Nederland – over de snelle groei van Interactieve TV: "Ik ben blij met deze bereikte mijlpaal. Hieruit blijkt dat de vraag naar ons televisieproduct op de Nederlandse markt is toegenomen. KPN verstevigt daardoor ook zijn marktposities. In de toekomst zullen wij op de vraag van onze klanten naar de beste en meest innovatieve producten blijven inspelen."

    Interactieve TV bestaat zes jaar

    Sinds de introductie in 2006 heeft KPN vele diensten toegevoegd om de kwaliteit van zijn Interactieve TV-product voor de verschillende merken te verbeteren. Zo werden in 2012 Interactieve TV Online en WebTV geïntroduceerd. Met deze diensten kunnen klanten ook in huis Interactieve TV op de laptop, tablet of smartphone kijken. Verder is afgelopen jaar het zenderaanbod uitgebreid, onder meer met HD-kanalen en de populaire Amerikaanse zender HBO. Onlangs zijn hier nog TNT en Investigation Discovery aan toegevoegd. Op dit moment moderniseert KPN het bestaande kopernetwerk met nieuwe technologieën en investeert flink in de uitrol van glasvezel. Op deze manier kunnen klanten nu en in de toekomst profiteren van hoge internetsnelheden en Interactieve TV.

    KPNTelfortXS4AllInteractieve TVglasvezelDSLADSLVDSLDigitenne

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Veiligheidsexpert Kendra Malley onderzoekt de ontsporing van een peperdure hightech trein, die meerdere levens eist. De experimentele hoge­snelheidstrein had een paar technische problemen, maar Kendra ontdekt dat het project ook veel tegenstanders kent. De ontwerper van de trein is ontevreden, een lokale politicus is fel tegen de komst van de spoorlijn, en dan is er tijdens het ongeval ook nog een gevaarlijke crimineel ontsnapt. Kendra onderzoekt de crash, terwijl ze de FBI bijstaat in hun jacht op de ontsnapte boef.

    Interview