Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN komt met Play en eigen content

    KPN heeft maandag een nieuwe stap aangekondigd in de tv-strategie door met unieke eigen content te komen. Later dit jaar volgt dan ook de nieuwe dienst play.
    15 juni 2015
    comments 9
    KPN komt met Play en eigen content
    KPN heeft maandag een nieuwe stap aangekondigd in de tv-strategie door met unieke eigen content te komen. Later dit jaar volgt dan ook de nieuwe dienst Play.

    Met eigen content zet KPN een volgende stap in tv. Frank van der Post, lid van de Raad van Bestuur van KPN: "In partnership met vooraanstaande partijen gaan we mooie Nederlandse programma’s maken die onze klanten iets extra’s bieden, zoals Brussel. Voor die eigen programma’s hoeven onze klanten niets te betalen. KPN wil ook vooral muziek en sport aanbieden. Hiertoe kondigt KPN partnerships met Mojo Concerts en Amsterdam Dance Event aan.

    KPN Goal Alert

    "We kiezen voor partnerships met gerenommeerde partijen op het gebied van sport, muziek en series. Wij geven ruim baan aan topkwaliteit", aldus Van der Post. Op sportgebied zijn er contacten met huidige en nieuwe partners over documentaires en programma’s rondom wedstrijden van grote en minder grote sporten. De KPN Goal Alert app wordt in samenwerking met de Eredivisie verder uitgebreid. Onder andere met voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden.

    Eigen KPN-serie Brussel

    Brussel is een tiendelige Nederlandse serie geschreven door Leon de Winter en geproduceerd door Endemol Shine Nederland. De Nederlandse dramaserie gaat over de botsing van de machtigen en de onmachtigen tegen een decor van een stad die zindert van spanningen. Leidraad voor de serie is ‘Wie niet bedriegt, wordt bedrogen'. De nieuwe serie wordt in de tweede helft van 2016 uitgezonden. KPN biedt de gehele serie, tien afleveringen van vijftig minuten, in één keer aan.

    Play nieuwe dienst KPN

    Alle content wordt beschikbaar op KPN iTV, iTV Online en straks ook op de nieuwe dienst Play van KPN.  Play wordt een nieuwe dienst van KPN die dit najaar pas geïntroduceerd wordt. Met Play kan heel Nederland op een nieuwe, persoonlijke manier content bekijken via één dienst. Met daarin films, series en de meest bekeken tv-zenders. Play van KPN is voor iedereen met internet, thuis en onderweg, die geen behoefte heeft aan een TV-totaalpakket.
    KPNEndemolEredividieiTVPlay

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview