Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN laat rangschikking zenders deels los

    KPN gaat bij de nieuwe online tv-dienst Play van KPN het beschikbare lineaire zenderaanbod niet meer bij zendernummer rangschikken. Het persoonlijk gebruik wordt hierbij leidend.
    Jarco Kriek
    25 juni 2015
    comments 6
    KPN laat rangschikking zenders deels los

    KPN gaat bij de nieuwe online tv-dienst Play van KPN het beschikbare lineaire zenderaanbod niet meer bij zendernummer rangschikken. Het persoonlijk gebruik wordt hierbij leidend.


    Belangrijk onderdeel bij Play van KPN worden persoonlijke aanbevelingen. Aan de hand van het gebruik van soort content maakt KPN bij de nieuwe OTT-dienst niet alleen aanbevelingen voor films, series en programma’s via de onderdelen uitgesteld kijken en video on demand. Ook bij de zenderlijst worden de zenders automatisch naar eigen kijkgedrag gerangschikt. Kijkt de abonnee veel naar betaalkanaal HBO 1 dan komt niet NPO 1 maar HBO 1 als eerste in de zenderlijst te staan.

    Zelf rangschikken wens veel kijkers

    Het zelf rangschikken van de zenderlijst is een veelgehoorde wens van veel kijkers. In veel gevallen – zeker als men door aanbieders in bruikleen geleverde tv-decoders gebruikt – kan men zenders niet naar eigen voorkeur rangschikken. KPN gaat de dynamische zenderlijst vanaf dit najaar alleen via de OTT-dienst Play van KPN aanbieden.

    KPNPlay van KPNrangschikkingzenderlijstInteractieve TVpersoonlijke aanbevelingOTTOver The Top

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview