1. Nieuws

  KPN met Interactieve tv-dienst Snow in België niet succesvol

  KPN heeft via dochterbedrijf Base Company in België na aan jaar nog geen echte potten op de tv-markt kunnen breken. Het aantal klanten van Snow is op 25.000 blijven steken.
  Jarco Kriek
  12 februari 2014
  comments 4
  KPN met Interactieve tv-dienst Snow in België niet succesvol

  KPN heeft via dochterbedrijf Base Company in België na aan jaar nog geen echte potten op de tv-markt kunnen breken. Het aantal klanten van de interactieve tv-dienst Snow is op 25.000 blijven steken.

  Base Company biedt Snow een jaar aan. In de eerste drie maanden telde Snow 15.000 klanten. In de resterende negen maanden van het eerste jaar wist de interactieve tv-dienst slechts 10.000 nieuwe klanten te bereiken. Bij Base neemt 93 procent van de Snow-klanten een triple play-dienst – bestaande uit tv, internet en telefonie – af. De resterende klanten nemen alleen tv- en internetdiensten af.

  Eigen zenderpakket samenstellen

  Snow valt vooral op doordat klanten naast het basispakket zelf hun extra aanvullend zenderpakket kunnen samenstellen. Daarbij kan men zelf bepalen welke tv-zenders men wil bekijken. Voor elke extra zender dient apart te worden betaald. Veel Nederlanders zien het zelf samenstellen van het zenderpakket als ideale vorm van abonnementenbeheer bij tv-aanbieders. Aanbieders en contentaanbieders wijzen er op dat het zelf samenstellen van het zenderpakket juist tot een hogere maandprijs van het tv-abonnement gaan leiden.

  KPNBase CompanyBaseSnowtriple playAlles-in-1tvtelevisieinternetADSLVDSLBelgië

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  om 20:30 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl