1. Nieuws

  KPN met Interactieve tv-dienst Snow in België niet succesvol

  KPN heeft via dochterbedrijf Base Company in België na aan jaar nog geen echte potten op de tv-markt kunnen breken. Het aantal klanten van Snow is op 25.000 blijven steken.
  Jarco Kriek
  12 februari 2014
  comments 4
  KPN met Interactieve tv-dienst Snow in België niet succesvol

  KPN heeft via dochterbedrijf Base Company in België na aan jaar nog geen echte potten op de tv-markt kunnen breken. Het aantal klanten van de interactieve tv-dienst Snow is op 25.000 blijven steken.

  Base Company biedt Snow een jaar aan. In de eerste drie maanden telde Snow 15.000 klanten. In de resterende negen maanden van het eerste jaar wist de interactieve tv-dienst slechts 10.000 nieuwe klanten te bereiken. Bij Base neemt 93 procent van de Snow-klanten een triple play-dienst – bestaande uit tv, internet en telefonie – af. De resterende klanten nemen alleen tv- en internetdiensten af.

  Eigen zenderpakket samenstellen

  Snow valt vooral op doordat klanten naast het basispakket zelf hun extra aanvullend zenderpakket kunnen samenstellen. Daarbij kan men zelf bepalen welke tv-zenders men wil bekijken. Voor elke extra zender dient apart te worden betaald. Veel Nederlanders zien het zelf samenstellen van het zenderpakket als ideale vorm van abonnementenbeheer bij tv-aanbieders. Aanbieders en contentaanbieders wijzen er op dat het zelf samenstellen van het zenderpakket juist tot een hogere maandprijs van het tv-abonnement gaan leiden.

  KPNBase CompanyBaseSnowtriple playAlles-in-1tvtelevisieinternetADSLVDSLBelgië

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League: FK Rostov - PSV

  UEFA Champions League: FK Rostov - PSV
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: FC Rostov - PSV.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP X2

  X2
  RTL 7 om 20:30 uur
  De goede mutanten onder leiding van Professor Xavier (Patrick Stewart) worden versterkt door een aantal nieuwe superhelden. Er is nog steeds een anti-mutanten razzia gaande, dit keer onder leiding van William Stryker (Brian Cox). Hierdoor besluiten alle mutanten om voor ??n keer hun krachten te bundelen. Met het lot van de wereld in hun handen, staan de X-Men aan de vooravond van ??n van de gevaarlijkste missies ooit