1. Nieuws

  KPN met Interactieve tv-dienst Snow in België niet succesvol

  KPN heeft via dochterbedrijf Base Company in België na aan jaar nog geen echte potten op de tv-markt kunnen breken. Het aantal klanten van Snow is op 25.000 blijven steken.
  Jarco Kriek
  12 februari 2014
  comments 4
  KPN met Interactieve tv-dienst Snow in België niet succesvol

  KPN heeft via dochterbedrijf Base Company in België na aan jaar nog geen echte potten op de tv-markt kunnen breken. Het aantal klanten van de interactieve tv-dienst Snow is op 25.000 blijven steken.

  Base Company biedt Snow een jaar aan. In de eerste drie maanden telde Snow 15.000 klanten. In de resterende negen maanden van het eerste jaar wist de interactieve tv-dienst slechts 10.000 nieuwe klanten te bereiken. Bij Base neemt 93 procent van de Snow-klanten een triple play-dienst – bestaande uit tv, internet en telefonie – af. De resterende klanten nemen alleen tv- en internetdiensten af.

  Eigen zenderpakket samenstellen

  Snow valt vooral op doordat klanten naast het basispakket zelf hun extra aanvullend zenderpakket kunnen samenstellen. Daarbij kan men zelf bepalen welke tv-zenders men wil bekijken. Voor elke extra zender dient apart te worden betaald. Veel Nederlanders zien het zelf samenstellen van het zenderpakket als ideale vorm van abonnementenbeheer bij tv-aanbieders. Aanbieders en contentaanbieders wijzen er op dat het zelf samenstellen van het zenderpakket juist tot een hogere maandprijs van het tv-abonnement gaan leiden.

  KPNBase CompanyBaseSnowtriple playAlles-in-1tvtelevisieinternetADSLVDSLBelgië

  Reacties

 1. TV-TIP Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld
  NPO 3 om 18:00 uur
  Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen die wordt opgevoed door Betty. Als hij elf jaar is komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Maar is Jerome wel zo blij met Remi?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov.

  Zappen.blog.nl