1. Nieuws

    KPN ondersteunt zeilevenement Sail Den Helder

    KPN heeft zich als sponsor verbonden aan het zeilevenement Sail Den Helder 2017. Het telecombedrijf zorgt als technische partner onder meer voor gratis WiFi voor bezoekers.
    Jarco Kriek
    20 maart 2017
    comments 0
    KPN ondersteunt zeilevenement Sail Den Helder
    Foto ANP

    Gratis WiFi is niet de enige technische inbreng van KPN tijdens Sail Den Helder 2017. Tijdens het gehele evenement zet KPN in Den Helder extra capaciteit in om bezoekers een probleemloos werkend 4G-netwerk te bieden. Ook komen op strategische plaatsen zogenaamde Reload & Relax-plekken waar bezoekers kunnen ontspannen terwijl hun smartphone wordt opgeladen. Sail Den Helder 2017 vindt plaats van 22 tot en met 25 juni.

    KPN4GmobielinternetWiFiSail Den HelderDen Helder

    Reacties

  1. TV-TIP Superbrein

    Superbrein
    NPO 3 om 18:30 uur
    Tweelingbroers Jasper en Marius Gottlieb laten hun foodtruck even voor wat het is en gaan samen op zoek naar de bollebozen van Nederland. In een show vol gekke experimenten, spannende proeven en verrassende weetjes strijden drie teams tegen elkaar voor de titel van Superbrein.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 BIOSCOOPKAARTEN BAD MOMS 2

      In Bad Moms 2 moeten de drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen van kerstmis tot een goed einde brengen. Deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders. Mila Kunis, Kristen Bell en Kathryn Hahn schitteren in het hilarische vervolg van Bad Moms. Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes weggeven.

    TV-TIP Liar

    Liar
    BBC First om 21:00 uur
    Lerares Laura Nielson weet niet zeker of ze weer wil gaan daten. Maar dan ontmoet ze de beroemde chirurg Andrew Earlham. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken en er volgt een date met grote gevolgen. Laura beweert dat ze door Andrew is verkracht, maar hij houdt zelf stug vol dat-ie onschuldig is.