Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN TV op weg naar half miljoen klanten

    Het aantal mensen dat televisie ontvangt via KPN groeit snel en is op weg naar een half miljoen.
    Jan-Hein Visser
    30 januari 2008
    comments 0
    KPN TV op weg naar half miljoen klanten
    Het aantal mensen dat televisie ontvangt via KPN groeit snel en is op weg naar een half miljoen. Vooral via Digitenne maar ook deels via IPTV is er het laatste kwartaal een groei geweest van 23 procent.
     
    Het bedrijf heeft nu ruim 414.000 tv-abonnees, hetgeen zowat een verdubbeling is van een jaar eerder. Die groei is vooral met Digitenne gerealiseerd omdat dit een alternatief is voor de (analoge) kabel tegen een lage prijs. Ook het voetbalaanbod via Digitenne scoort goed. KPN heeft laten weten met vertrouwen op weg te gaan naar het miljoen.

    Mocht KPN dit binnen de komende jaren realiseren dan wordt het een serieuze concurrent voor CanalDigitaal. Via de satelliet worden door hen momenteel zover bekend rond de 800.000 huishoudens bediend. Onbekend is hoe groot de groei momenteel is bij CanalDigitaal. Wel is CanalDigitaal druk bezig met haar ‘Easy-campagne’ en haar themapakket op de Astra3-positie.

    Verder probeert CanalDigitaal veel bestaande abonnees te overtuigen van de meerwaarde van haar duurdere pakketten. Satelliet-tv is vooral populair geworden vanwege het goedkoop kunnen kijken naar een (beperkt) pakket met publieke, commerciële zenders via het zogeheten set-top box pakket, maar die rol lijkt steeds meer door Digitenne te worden overgenomen.
    KPNDigitenneIPTVabonnees

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview