Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN voegt Disney aan Interactieve TV toe

    KPN versterkt het zenderaanbod van Interactieve TV vanaf 2 juli met drie Disney-zenders: Disney Channel, Disney XD en Disney Junior.
    Jarco Kriek
    3 mei 2014
    comments 12
    KPN voegt Disney aan Interactieve TV toe

    KPN versterkt het zenderaanbod van Interactieve TV vanaf 2 juli met drie Disney-zenders: Disney Channel, Disney XD en Disney Junior.

    De drie Disney tv-zenders stonden hoog op het verlanglijstje van een deel van de KPN-klanten. KPN is op dit moment de enige grote Nederlandse tv-aanbieder die nog geen enkele Disney-zender doorgeeft. De komst van de drie Disney-zenders bij KPN valt vrijwel gelijk met het moment dat Disney Channels Benelux vijf jaar geleden het Nederlandse tv-landschap met analoge en digitale doorgifte bij UPC betrad.

    1,4 miljoen huishoudens

    Door de komst bij UPC breidt Disney Channels Benelux het bereik van 1,4 miljoen Nederlandse huishoudens uit. Bij KPN komt Disney Channel op voorkeuzepositie 19 in de zenderlijst. Disney XD is via kanaal 32 te bekijken. Disney Junior krijgt plek 51 in de zenderlijst van KPN Interactieve TV. Op de drie kinderkanalen zijn originele films en series uit de Disney mediabibliotheek te zien. Net als bij andere Nederlandse aanbieders de komende maanden het geval is, komt er naast het Nederlandse geluidskanaal ook een Engels geluidskanaal bij Disney Channel bij KPN beschikbaar.

     

    KPNInteractieve TVglasvezelGlashart MediaDSLADSLVDSLDisney Channels BeneluxDisney ChannelDisney XDDisney Jr.Disney Juniorkinderkanaalkinderzenderfilmsseries

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview