Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    KPN volgt Ziggo in strijd om abonnees

    Ziggo probeert met hoge kortingen op Alles-in-1-abonnementen nieuwe klanten aan zich te binden. De strijd om de abonnee krijgt een nieuwe wending nu ook KPN hoge kortingen geeft.
    Jarco Kriek
    19 augustus 2015
    comments 15
    KPN volgt Ziggo in strijd om abonnees

    Ziggo probeert met hoge kortingen op Alles-in-1-abonnementen nieuwe klanten aan zich te binden. De strijd om de abonnee heeft een nieuwe wending gekregen nu ook KPN hoge kortingen geeft.


    Beide concurrerende aanbieders geven bij een nieuw Alles-in-1-abonnement nu hoge kortingen tijdens de eerste zes maanden. Ook worden aansluitkosten niet doorberekend. Ziggo is nog wel vijf eurocent goedkoper dan KPN. Het kabelbedrijf berekent de eerste zes maanden bij alle nieuwe Alles-in-1-abonnementen een prijs van €34,95 per maand. KPN hanteert hiervoor het afgeronde tarief van 35 euro per maand.

    Ziggo probeert klanten terug te winnen

    Liberty Global – het moederbedrijf van Ziggo – is niet blij met het klantverlies bij Ziggo. Na de fusie tussen Ziggo en UPC in het fusiebedrijf Ziggo verloor het kabelbedrijf meer dan honderdduizend klanten. Onder meer met grote marketingcampagnes en hoge kortingen wil Ziggo bestaande klanten behouden en nieuwe klanten aan zich binden. In de komende maanden gaat Ziggo ook andere manieren inzetten om klanten aan het bedrijf te binden. KPN lijkt het meeste van het klantverlies te profiteren. Het telecombedrijf zag in de eerste zes maanden van dit jaar – in tegenstelling tot Ziggo – het aantal klanten alleen maar groeien.

    ZiggoKPNInteractieve TVDigitennekabelglasvezelDSLADSLVDSLConsumentenbondprovidermonitorHorizon mediaboxstoringtvtelevisiebeeldkwaliteit

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview