1. Nieuws

    Liberty Global heeft 96 procent aandelen Ziggo

    Het Britse mediabedrijf Liberty Global heeft op dit moment 95,6 procent van de aandelen van het Nederlandse kabelbedrijf Ziggo in bezit.
    Jarco Kriek
    19 november 2014
    comments 1
    Liberty Global heeft 96 procent aandelen Ziggo
    Foto: ANP

    Het Britse mediabedrijf Liberty Global heeft op dit moment 95,6 procent van de aandelen van het Nederlandse kabelbedrijf Ziggo in bezit. Dat hebben Liberty Global en Ziggo in een persbericht bekendgemaakt.


    Aandeelhouders hebben tot woensdag 19 november 17.40 uur de tijd om het resterende pakket van 4,4 procent aandelen Ziggo te verkopen tegen het bod dat Liberty Global bij de overname van Ziggo deed. De aanmeldingstermijn voor deze na-aanmeldingstermijn begon op 6 november. Het doel is om Ziggo zo snel mogelijk van de beurs te halen. Liberty Global kreeg eind oktober van de Europese Commissie onder voorwaarden toestemming om Ziggo over te nemen. In Nederland is het Britse mediabedrijf al langere tijd eigenaar van UPC. Het wil in de komende maanden beide kabelbedrijven samenvoegen en onder de naam Ziggo laten verdergaan.

    ZiggoUPCLiberty GlobalEuropese CommissiefusiepvernamelineairtvtelevisieOTTOver The Top

    Reacties

  1. TV-TIP Close Up: De Retro Revolutie

    Close Up: De Retro Revolutie
    NPO 2 om 19:15 uur
    Van de bioscoop tot televisieseries tot mode, ons heden lijkt de laatste tien jaar meer dan ooit doordrenkt te zijn van het verleden.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 BIOSCOOPKAARTEN T2: TRAINSPOTTING

      Regisseur Danny Boyle is terug met de originele cast van Trainspotting: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller en Robert Carlyle. Oftewel, wat krijgen Spud, Begbie, Sick Boy en Mark Renton nú weer voor hun kiezen? Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes weggeven.

    TV-TIP Grenzeloos koken

    Grenzeloos koken
    24Kitchen om 19:35 uur
    Grenzeloos Koken brengt de buitenlandse keuken naar je toe. Giovanni, Miljuschka, Danny, Estée en Mounir zorgen er voor dat jíj trek krijgt!

    Zappen.blog.nl