1. Nieuws

  Linda, Beau en Jeroen presenteren tv-actie Haïti

  Linda de Mol (RTL), Beau van Erven Dorens (SBS) en Jeroen Pauw (NPO) zijn aangewezen als presentatoren van de tv-actie voor Haïti.
  19 januari 2010
  comments 0
  Linda, Beau en Jeroen presenteren tv-actie Haïti
  Linda de Mol (RTL), Beau van Erven Dorens (SBS) en Jeroen Pauw (NPO) zijn aangewezen als presentatoren van de tv-actie voor Haïti.
   
  Deze is donderdagavond te zien van 20:30 tot 22:00 uur op Nederland 1, RTL 4 en SBS 6. Het gezamenlijke programma wordt geproduceerd door Eyeworks. De drie zenders willen zo veel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti en de wederopbouw van het land. Ook werken diverse radiozenders samen als Radio 555.

  Storten kan (ook nu) op Giro 555, het rekeningnummer van de Samenwerkende Hulporganisaties.
  tv-actieHaïtiLinda de MolBeau van Erven DorensJeroen Pauw

  Reacties

 1. TV-TIP It Happened One Night

  It Happened One Night
  Een om 15:30 uur
  Komedie van Frank Capra, gebaseerd op een verhaal van Samuel Hopkins Adams. De verwende Ellie Andrews loopt weg van haar rijke vader, omdat die niet wil dat zijn dochter met een playboy trouwt. In de bus op weg naar New York, leert ze Peter Warner, een werkloze journalist, kennen. Het duo kan het eerst niet zo best met elkaar vinden, maar wanneer de bus pech heeft besluiten ze toch samen te gaan liften. Warner ziet wel een verhaal in hun ongelukkig avontuur, maar de zaken worden ingewikkeld als de weggelopen erfgename en de vrijpostige journalist verliefd worden op elkaar...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP FC Barcelona - Real Madrid

  FC Barcelona - Real Madrid
  Ziggo Sport Select om 16:15 uur
  Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

  Zappen.blog.nl