1. Nieuws

  Linda, Beau en Jeroen presenteren tv-actie Haïti

  Linda de Mol (RTL), Beau van Erven Dorens (SBS) en Jeroen Pauw (NPO) zijn aangewezen als presentatoren van de tv-actie voor Haïti.
  19 januari 2010
  comments 0
  Linda, Beau en Jeroen presenteren tv-actie Haïti
  Linda de Mol (RTL), Beau van Erven Dorens (SBS) en Jeroen Pauw (NPO) zijn aangewezen als presentatoren van de tv-actie voor Haïti.
   
  Deze is donderdagavond te zien van 20:30 tot 22:00 uur op Nederland 1, RTL 4 en SBS 6. Het gezamenlijke programma wordt geproduceerd door Eyeworks. De drie zenders willen zo veel mogelijk geld inzamelen voor de slachtoffers van de aardbeving op Haïti en de wederopbouw van het land. Ook werken diverse radiozenders samen als Radio 555.

  Storten kan (ook nu) op Giro 555, het rekeningnummer van de Samenwerkende Hulporganisaties.
  tv-actieHaïtiLinda de MolBeau van Erven DorensJeroen Pauw

  Reacties

 1. TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Trust

  Trust
  SBS9 om 20:30 uur
  De familie Cameron is het perfecte voorbeeld van een gelukkig gezin. Alles loopt voorspoedig tot het moment dat de veertien jaar oude Annie (Liana Liberato) haar eerste vriendje Charlie leert kennen via internet. Na maanden van onschuldig communiceren via het web besluit Annie, in een weekend dat ze alleen thuis is, af te spreken met Charlie. Dan komt ze er op een afschuwelijke manier achter dat Charlie (Chris Henry Coffey) niet is wie hij aanvankelijk leek te zijn. Geschokt door wat hun dochter aangedaan is, gaan Annies ouders (Clive Owen en Catherine Keener) de strijd aan om hun dochter in het reine te laten komen met wat er gebeurd is.

  Zappen.blog.nl