Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Linda de Mol met show bij SAT1

    TV kijkcijfer kanon Linda de Mol keert na een langere tijd van afwezigheid weer terug op de Duitse buis. Ze was een grote verrassing bij de presentatie van programma's in het nieuwe seizoen gister door ProSiebenSat1.
    Jan-Hein Visser
    22 juli 2011
    comments 0
    Linda de Mol met show bij SAT1
    TV kijkcijfer kanon Linda de Mol keert na een langere tijd van afwezigheid weer terug op de Duitse buis. Ze was een grote verrassing bij de presentatie van programma's in het nieuwe seizoen gister door ProSiebenSat1. De programmering voor ProSieben, Kabel 1, Sixx en Sat1 werd in München gepresenteerd.

    Daar bleek dat zij in het voorjaar van 2012 een nieuw programma maken op de bekende commerciële zender Sat1. Het gaat om de show The Winner is, een talentenjacht waarmee een miljoen Euro is te winnen. "Ik heb de directie van Sat1 op bezoek gehad en die hebben gevraagd of ik iets voor ze wilde presenteren. Terwijl ik dacht dat ik het nooit meer zou doen, heb ik toch ‘ja’ gezegd." zo stelde ze gister tegenover RTL Boulevard.

    Het format gaf volgens De Mol de doorslag. "Ik las het format en ik dacht meteen: dit zit heel goed in elkaar. Het is heel erg spannend, vanaf de eerste show al', aldus Linda. Ze voegde er aan toe dat de opnames goed zijn te combineren met haar andere werk. Wellicht moet De Mol hoogstens haar Duits weer een keertje ophalen. Voordat ze indertijd haar carrière in Duitsland begon, dompelde ze zich echter volledig onder in de taal bij de bekende talenschool van de 'nonnen in Vught'.

    Sat1Linda de MolProSieben

    Reacties