1. Nieuws

  M7 bereikt grens 100.000 abonnees in België

  M7 Group SA heeft in België de grens van 100.000 abonnees gepasseerd. In België exploiteert M7 de televisieaanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT.
  Jarco Kriek
  31 december 2009
  comments 0
  M7 bereikt grens 100.000 abonnees in België

  M7 Group SA, de Luxemburgse televisieaanbieder, heeft in België de grens van 100.000 abonnees weten te bereiken. In België zet M7 Group SA onder de merknamen TV Vlaanderen, in Vlaanderen, en TéléSAT, in Wallonië in de landelijke televisiemarkt.

  Voor 2010 staan diverse productvernieuwingen voor de televisiepakketten van TV Vlaanderen en TéléSAT op stapel. Hierdoor moeten beide televisieaanbieders een nog sterkere positie op de Belgische televisiemarkt krijgen. Kurt Pauwels, Executive Vice President M7 Group voor België en Luxemburg is vast van plan om ook in 2010 niet stil te zitten: “België is een traditioneel kabelland, maar TV Vlaanderen en TéléSAT hebben bewezen dat er ook in België wel degelijk een markt voor satelliettelevisie bestaat. 100.000 individuele families, dan spreken we al snel over een kwart miljoen kijkers die de keuze voor satelliet hebben gemaakt. We gaan ons aanbod verder uitbreiden en verruimen met meer productinnovaties en nieuwe diensten om zo de huidige en toekomstige klanten nog beter te bedienen.”
  M7 Group SATV VlaanderenTéléSAT

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl