1. Nieuws

  M7 bereikt grens 100.000 abonnees in België

  M7 Group SA heeft in België de grens van 100.000 abonnees gepasseerd. In België exploiteert M7 de televisieaanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT.
  Jarco Kriek
  31 december 2009
  comments 0
  M7 bereikt grens 100.000 abonnees in België

  M7 Group SA, de Luxemburgse televisieaanbieder, heeft in België de grens van 100.000 abonnees weten te bereiken. In België zet M7 Group SA onder de merknamen TV Vlaanderen, in Vlaanderen, en TéléSAT, in Wallonië in de landelijke televisiemarkt.

  Voor 2010 staan diverse productvernieuwingen voor de televisiepakketten van TV Vlaanderen en TéléSAT op stapel. Hierdoor moeten beide televisieaanbieders een nog sterkere positie op de Belgische televisiemarkt krijgen. Kurt Pauwels, Executive Vice President M7 Group voor België en Luxemburg is vast van plan om ook in 2010 niet stil te zitten: “België is een traditioneel kabelland, maar TV Vlaanderen en TéléSAT hebben bewezen dat er ook in België wel degelijk een markt voor satelliettelevisie bestaat. 100.000 individuele families, dan spreken we al snel over een kwart miljoen kijkers die de keuze voor satelliet hebben gemaakt. We gaan ons aanbod verder uitbreiden en verruimen met meer productinnovaties en nieuwe diensten om zo de huidige en toekomstige klanten nog beter te bedienen.”
  M7 Group SATV VlaanderenTéléSAT

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl