1. Nieuws

  M7 Group biedt live tv op tweede scherm in België

  Het Luxemburgse tv-bedrijf M7 Group is begonnen met het aanbieden van live tv op pc, tablet en smartphone bij haar Belgische aanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT.
  Jarco Kriek
  8 september 2015
  comments 6
  M7 Group biedt live tv op tweede scherm in België

  Het Luxemburgse tv-bedrijf M7 Group is begonnen met het aanbieden van live tv op pc, tablet en smartphone bij haar Belgische aanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.


  De nieuwe dienst is onder de namen TV Vlaanderen Live TV en TéléSAT Live TV vandaag in heel België beschikbaar. Afhankelijk van het bij deze tv-aanbieders afgenomen tv-abonnement zijn er tot 24 zenders via pc, laptop, tablet en smartphone live te bekijken. Hieronder bevinden zich de meest bekeken Vlaamse zenders. Per abonnement kan de noodzakelijke app op vijf verschillende apparaten geïnstalleerd worden. Er kan via wifi en mobiel 3G of 4G internet gekeken worden. De apps zijn er voor tablets en smartphones die werken op het iOS- en Android-besturingssysteem.

  Ook satellietkijkers kunnen mobiel kijken

  Met de nieuwe mobiele tv-dienst van M7 Group hoeven klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT hun favoriete programma niet meer te missen. "We kennen allemaal het gevoel van wanneer de tv bezet is en we absoluut ons favoriete programma live willen bekijken", zegt Marco Visser, CEO van M7 Group. "De lancering van TV Vlaanderen Live TV en TéléSAT Live TV toont onze toewijding om onze producten voortdurend te verbeteren en af te stemmen op de vraag onze klanten", aldus Marco Visser, CEO van M7 Group.

  Gratis bij Alles-in-1

  Het gebruik van de mobiele streamingdienst Live TV is gratis voor klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT die een Alles-in-1-abonnement afnemen. Kijkt men alleen via de satelliet naar digitale tv kan de tv-dienst voor €3,95 per maand aan het lopende abonnement worden toegevoegd. TV Vlaanderen Alles-in-1-abonnees kunnen TV Vlaanderen Live TV direct gebruiken via http://livetv-tv-vlaanderen.be. De noodzakelijke app voor tablet en smartphone is tevens in de App Store en Google Play gratis verkrijgbaar. TV Vlaanderen satellietkijkers kunnen vanaf morgen een optioneel abonnement op de mobiele tv-dienst afsluiten.

  CanalDigitaal

  M7 Group heeft geen melding gemaakt dat een soortgelijke dienst op korte termijn in Nederland bij CanalDigitaal beschikbaar komt. Het Luxemburgse bedrijf biedt mobiel live tv-kijken wel al langere tijd via Online.nl aan, dat diensten via DSL- en glasvezelnetwerken levert. Een teken aan de wand is wellicht dat de internetsite livetv.canalldigitaal.nl inmiddels actief is.

  CanalDigitaalTV VlaanderenM7 GroupTéléSATlive tvapppclaptoptabletsmartphoneAppleiOSiPadiPhoneAndroidVlaanderenVRTVTMVIERVIJFmobielwifistreamingstreamingdienstinternet3G4G

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Arbitrage

  Arbitrage
  RTL 8 om 20:31 uur
  Robert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter (Brit Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.