1. Nieuws

  M7 Group biedt live tv op tweede scherm in België

  Het Luxemburgse tv-bedrijf M7 Group is begonnen met het aanbieden van live tv op pc, tablet en smartphone bij haar Belgische aanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT.
  Jarco Kriek
  8 september 2015
  comments 6
  M7 Group biedt live tv op tweede scherm in België

  Het Luxemburgse tv-bedrijf M7 Group is begonnen met het aanbieden van live tv op pc, tablet en smartphone bij haar Belgische aanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.


  De nieuwe dienst is onder de namen TV Vlaanderen Live TV en TéléSAT Live TV vandaag in heel België beschikbaar. Afhankelijk van het bij deze tv-aanbieders afgenomen tv-abonnement zijn er tot 24 zenders via pc, laptop, tablet en smartphone live te bekijken. Hieronder bevinden zich de meest bekeken Vlaamse zenders. Per abonnement kan de noodzakelijke app op vijf verschillende apparaten geïnstalleerd worden. Er kan via wifi en mobiel 3G of 4G internet gekeken worden. De apps zijn er voor tablets en smartphones die werken op het iOS- en Android-besturingssysteem.

  Ook satellietkijkers kunnen mobiel kijken

  Met de nieuwe mobiele tv-dienst van M7 Group hoeven klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT hun favoriete programma niet meer te missen. "We kennen allemaal het gevoel van wanneer de tv bezet is en we absoluut ons favoriete programma live willen bekijken", zegt Marco Visser, CEO van M7 Group. "De lancering van TV Vlaanderen Live TV en TéléSAT Live TV toont onze toewijding om onze producten voortdurend te verbeteren en af te stemmen op de vraag onze klanten", aldus Marco Visser, CEO van M7 Group.

  Gratis bij Alles-in-1

  Het gebruik van de mobiele streamingdienst Live TV is gratis voor klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT die een Alles-in-1-abonnement afnemen. Kijkt men alleen via de satelliet naar digitale tv kan de tv-dienst voor €3,95 per maand aan het lopende abonnement worden toegevoegd. TV Vlaanderen Alles-in-1-abonnees kunnen TV Vlaanderen Live TV direct gebruiken via http://livetv-tv-vlaanderen.be. De noodzakelijke app voor tablet en smartphone is tevens in de App Store en Google Play gratis verkrijgbaar. TV Vlaanderen satellietkijkers kunnen vanaf morgen een optioneel abonnement op de mobiele tv-dienst afsluiten.

  CanalDigitaal

  M7 Group heeft geen melding gemaakt dat een soortgelijke dienst op korte termijn in Nederland bij CanalDigitaal beschikbaar komt. Het Luxemburgse bedrijf biedt mobiel live tv-kijken wel al langere tijd via Online.nl aan, dat diensten via DSL- en glasvezelnetwerken levert. Een teken aan de wand is wellicht dat de internetsite livetv.canalldigitaal.nl inmiddels actief is.

  CanalDigitaalTV VlaanderenM7 GroupTéléSATlive tvapppclaptoptabletsmartphoneAppleiOSiPadiPhoneAndroidVlaanderenVRTVTMVIERVIJFmobielwifistreamingstreamingdienstinternet3G4G

  Reacties

 1. TV-TIP Het vonnis

  Het vonnis
  NPO 3 om 22:00 uur
  Na een feestelijke avond bij zijn baas thuis, rijdt Luc Segers (Koen de Bouw) met zijn gezin naar huis. Wanneer ze onderweg stoppen om te tanken en een brood te halen bij een 24/7 automaat, slaat het noodlot toe. Wanneer Luc bijkomt uit een coma ligt hij in het ziekenhuis en blijkt hij zowel zijn vrouw als zijn dochter te zijn verloren. Verantwoordelijk voor het familiedrama is junkie Kenny de Groot, die door Luc wordt herkend op foto’s. De openbaar aanklager verzekert hem dat het recht zal zegevieren, maar niets blijkt minder waar… Kenny de Groot komt vrij vanwege een simpele procedurefout, ontdekt door zijn advocaat (Veerle Baetens). Verscheurt door verdriet en onmacht, neemt Luc het recht in eigen hand. Nu staat hij in de beklaagdenbank en zal hij zich moeten meten met de rechtstaat die hem in de steek heeft gelaten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Hotel Rwanda

  Hotel Rwanda
  RTL 8 morgen om 00:45 uur
  Het waargebeurde verhaal van een gewone man die de moed en kracht had zijn leven op het spel te zetten om tal van onschuldige mensen te redden. Hutu Paul Rusesabagina (Don Cheadle) is hotelmanager van het luxe Hotel des Milles Collines in Rwanda. Tijdens de burgeroorlog tussen de Hutu?s en Tutsi?s begin jaren ?90 biedt Paul onderdak aan meer dan twaalfhonderd Tutsi-vluchtelingen in zijn hotel. Paul vecht ook voor zijn eigen leven en dat van zijn (Tutsi)vrouw en kinderen.

  Zappen.blog.nl