1. Nieuws

  M7 Group biedt live tv op tweede scherm in België

  Het Luxemburgse tv-bedrijf M7 Group is begonnen met het aanbieden van live tv op pc, tablet en smartphone bij haar Belgische aanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT.
  Jarco Kriek
  8 september 2015
  comments 6
  M7 Group biedt live tv op tweede scherm in België

  Het Luxemburgse tv-bedrijf M7 Group is begonnen met het aanbieden van live tv op pc, tablet en smartphone bij haar Belgische aanbieders TV Vlaanderen en TéléSAT. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.


  De nieuwe dienst is onder de namen TV Vlaanderen Live TV en TéléSAT Live TV vandaag in heel België beschikbaar. Afhankelijk van het bij deze tv-aanbieders afgenomen tv-abonnement zijn er tot 24 zenders via pc, laptop, tablet en smartphone live te bekijken. Hieronder bevinden zich de meest bekeken Vlaamse zenders. Per abonnement kan de noodzakelijke app op vijf verschillende apparaten geïnstalleerd worden. Er kan via wifi en mobiel 3G of 4G internet gekeken worden. De apps zijn er voor tablets en smartphones die werken op het iOS- en Android-besturingssysteem.

  Ook satellietkijkers kunnen mobiel kijken

  Met de nieuwe mobiele tv-dienst van M7 Group hoeven klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT hun favoriete programma niet meer te missen. "We kennen allemaal het gevoel van wanneer de tv bezet is en we absoluut ons favoriete programma live willen bekijken", zegt Marco Visser, CEO van M7 Group. "De lancering van TV Vlaanderen Live TV en TéléSAT Live TV toont onze toewijding om onze producten voortdurend te verbeteren en af te stemmen op de vraag onze klanten", aldus Marco Visser, CEO van M7 Group.

  Gratis bij Alles-in-1

  Het gebruik van de mobiele streamingdienst Live TV is gratis voor klanten van TV Vlaanderen en TéléSAT die een Alles-in-1-abonnement afnemen. Kijkt men alleen via de satelliet naar digitale tv kan de tv-dienst voor €3,95 per maand aan het lopende abonnement worden toegevoegd. TV Vlaanderen Alles-in-1-abonnees kunnen TV Vlaanderen Live TV direct gebruiken via http://livetv-tv-vlaanderen.be. De noodzakelijke app voor tablet en smartphone is tevens in de App Store en Google Play gratis verkrijgbaar. TV Vlaanderen satellietkijkers kunnen vanaf morgen een optioneel abonnement op de mobiele tv-dienst afsluiten.

  CanalDigitaal

  M7 Group heeft geen melding gemaakt dat een soortgelijke dienst op korte termijn in Nederland bij CanalDigitaal beschikbaar komt. Het Luxemburgse bedrijf biedt mobiel live tv-kijken wel al langere tijd via Online.nl aan, dat diensten via DSL- en glasvezelnetwerken levert. Een teken aan de wand is wellicht dat de internetsite livetv.canalldigitaal.nl inmiddels actief is.

  CanalDigitaalTV VlaanderenM7 GroupTéléSATlive tvapppclaptoptabletsmartphoneAppleiOSiPadiPhoneAndroidVlaanderenVRTVTMVIERVIJFmobielwifistreamingstreamingdienstinternet3G4G

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl