1. Nieuws

  M7 Group S.A expandeert naar Tsjechië en Slowakije

  Wat al langer werd verwacht is nu dan uiteindelijk toch realiteit geworden. Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group S.A heeft zijn vleugels over Centraal Europa uitgeslagen.
  Jarco Kriek
  1 april 2011
  comments 0
  M7 Group S.A expandeert naar Tsjechië en Slowakije

  Wat al langer werd verwacht is nu dan uiteindelijk toch realiteit geworden. Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group S.A heeft zijn vleugels over Centraal Europa uitgeslagen. Het bedrijf was al in Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk actief.

  Volgens BroadbandTV News heeft M7 Group S.A nu ook de Centraal Europese televisieaanbieder CS Link weten in te lijven. CS Link biedt in Tsjechië en Slowakije via de ASTRA3-satelliet een digitale televisie aan. Dit gebeurt via het zogenaamde prepaid betalingssysteem. In de afgelopen maanden werd uitvoerig onderhandeld over een overname van CS Link. Daarvan lijkt de uitkomst dat M7 Group S.A 100 procent van de aandelen in Media Vision, het moederbedrijf van CS Link, in handen krijgt

  M7 Group S.A is al langere tijd eigenaar van CanalDigitaal (Nederland), TV Vlaanderen (België), TéléSAT (België en Luxemburg) en Austriasat (Oostenrijk). Met de aankoop of het opstarten van nieuwe Europese activiteiten wil M7 Group S.A mogelijkheden van satelliettelevisie optimaal benutten. Omdat CanalDigitaal, TV Vlaanderen en CS Link allen via de ASTRA3-satelliet uitzenden kan men een televisiezender via één kanaalslot via één transponder bij meerdere televisieaanbieders aanbieden.

   

  M7 Group S.ACS LinkCanalDigitaalTV VlaanderenAustriasatTéléSATASTRA3

  Reacties

 1. TV-TIP The Rock

  The Rock
  Veronica om 20:00 uur
  De afvallige generaal Francis X. Hummel maakt zich met zijn marinecommando's meester van wat de best beveiligde gevangenis aller tijden was: Alcatraz. Ze gijzelen er 81 toeristen en vragen 100 miljoen dollars losgeld ter compensatie voor de familie van overleden manschappen tijdens geheime operaties. Als hun eis niet ingewilligd wordt, zullen vijftien zenuwgasraketten San Francisco treffen. Slechts twee mannen kunnen de stad en de gijzelaars redden. De ene is een jonge FBI-agent die alles afweet van chemische wapens, de andere is de enige man die er ooit in geslaagd is uit Alcatraz te ontsnappen: de mysterieuze macho John Mason ...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Vier seizoenen aan de Amstel

  Vier seizoenen aan de Amstel
  NPO 1 om 22:10 uur
  Avond na avond staat er een team van de beste chefs en sommeliers klaar in het sterrenrestaurant aan de Amstel en Kerst komt er aan.

  Zappen.blog.nl