1. Nieuws

  M7 Group S.A expandeert naar Tsjechië en Slowakije

  Wat al langer werd verwacht is nu dan uiteindelijk toch realiteit geworden. Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group S.A heeft zijn vleugels over Centraal Europa uitgeslagen.
  Jarco Kriek
  1 april 2011
  comments 0
  M7 Group S.A expandeert naar Tsjechië en Slowakije

  Wat al langer werd verwacht is nu dan uiteindelijk toch realiteit geworden. Het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group S.A heeft zijn vleugels over Centraal Europa uitgeslagen. Het bedrijf was al in Nederland, België, Luxemburg en Oostenrijk actief.

  Volgens BroadbandTV News heeft M7 Group S.A nu ook de Centraal Europese televisieaanbieder CS Link weten in te lijven. CS Link biedt in Tsjechië en Slowakije via de ASTRA3-satelliet een digitale televisie aan. Dit gebeurt via het zogenaamde prepaid betalingssysteem. In de afgelopen maanden werd uitvoerig onderhandeld over een overname van CS Link. Daarvan lijkt de uitkomst dat M7 Group S.A 100 procent van de aandelen in Media Vision, het moederbedrijf van CS Link, in handen krijgt

  M7 Group S.A is al langere tijd eigenaar van CanalDigitaal (Nederland), TV Vlaanderen (België), TéléSAT (België en Luxemburg) en Austriasat (Oostenrijk). Met de aankoop of het opstarten van nieuwe Europese activiteiten wil M7 Group S.A mogelijkheden van satelliettelevisie optimaal benutten. Omdat CanalDigitaal, TV Vlaanderen en CS Link allen via de ASTRA3-satelliet uitzenden kan men een televisiezender via één kanaalslot via één transponder bij meerdere televisieaanbieders aanbieden.

   

  M7 Group S.ACS LinkCanalDigitaalTV VlaanderenAustriasatTéléSATASTRA3

  Reacties

 1. TV-TIP Penny's Shadow

  Penny's Shadow
  NPO 3 om 15:30 uur
  Lisa is zeventien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Zappen.blog.nl