Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Makro in zee met UPC en Ziggo

    Groothandel Makro verkoopt sinds kort ook zakelijke abonnementen voor Ziggo en UPC. Voorwaarde is dat over een aansluiting kan worden beschikt.
    Jan-Hein Visser
    29 november 2012
    comments 0
    Makro in zee met UPC en Ziggo
    Groothandel Makro verkoopt sinds kort ook zakelijke abonnementen voor Ziggo en UPC. Voorwaarde is dat over een aansluiting kan worden beschikt.

    MakroXtra biedt ondernemers diensten aan op het gebied van telecommunicatie en heeft zowel Ziggo Zakelijk als UPC Business in haar pakket opgenomen. Ondernemers kunnen zo supersnel internet tot 120Mb en draadloos internet afnemen samen met twee telefoonlijnen.

    Alleen voor kleine bedrijven

    Er wordt in het aanbod niet over gesproken of er ook meer telefoonlijnen mogelijk zijn, wat het pakket alleen voor kleine ondernemers aantrekkelijk maakt. Bovendien kan men de alles-in-een pakketten niet zonder het radio- en tv-pakket afnemen en moet er worden beschikt over een kabelaansluiting. Die ontbreekt op de meeste bedrijventerreinen. Wel zijn er extra diensten mogelijk als Pin & Chip en onbeperkt bellen.

    KPN in het voordeel bij ondernemers

    Omdat de meeste bedrijven alleen over ADSL beschikken, is het voor UPC en Ziggo moeilijk om op de zakelijke markt te concurreren met hun grootste rivaal KPN. De kabelsector verliest het hier dan ook glansrijk van telecomaanbieders die op ADSL actief zijn. Uit de MKB merkenindex kwam onlangs nog naar voren dat ondernemers KPN vanwege haar bekendheid als telecombedrijf als sterkste merk beschouwen.
    MakroUPCZiggoKPNondernemersADSL

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview