1. Nieuws

  Manchester United – PSV live op tv, radio en internet

  Manchester United – PSV is woensdag 25 november vanaf 20.45 uur live op zowel tv, radio als internet te volgen. Op tv zendt SBS6 de wedstrijd op het 'open net' uit.
  Jarco Kriek
  25 november 2015
  comments 0
  Manchester United – PSV live op tv, radio en internet

  Het Champions League-duel Manchester United – PSV is woensdag 25 november vanaf 20.45 uur live op zowel tv, radio als internet te volgen. Op tv zendt SBS6 de wedstrijd op het 'open net' uit.


  SBS6 begint om 20.00 uur met de voorbeschouwing van Manchester United – PSV. Na afloop volgt de nabeschouwing en de samenvattingen van de overige gespeelde Champions League-wedstrijden. Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt naast de Europese wedstrijd van PSV ook enkele andere gelijktijdig gespeelde wedstrijden live uit. Het voor Ziggo-klanten gratis sportkanaal Ziggo Sport toont geen live-wedstrijden of samenvattingen van de Champions League. De reden hiervoor is dat de uitzendrechten voor het open net in handen van Sanoma en SBS Broadcasting zijn. Manchester United – PSV is op internet live te volgen via de internetsite Nu.nl.

  PSV in NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1

  Voetballiefhebbers kunnen de voor PSV belangrijke Champions League-wedstrijd ook via de nationale nieuwszender NPO Radio 1 beluisteren. Op deze radiozenders is een extra lange uitzending van NOS Langs de lijn te beluisteren.

  SBS6SBS 6Nu.nlSBS BroadcastingSanomaSport1Manchester UnitedZiggo SportZiggo Sport Totaalopen netbetaalzenderbetaalmuurvoetbalChampions LeagueinternetonlineSport1 GO

  Reacties

 1. TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 15:10 uur
  Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Feest Special

  Feest Special
  24Kitchen om 18:30 uur
  Het is feest want 24Kitchen bestaat 5 jaar! Miljuschka en Danny laten je graag zien hoe je ons meest populaire recept maakt; appeltaart!

  Zappen.blog.nl