1. Nieuws

  Manchester United – PSV live op tv, radio en internet

  Manchester United – PSV is woensdag 25 november vanaf 20.45 uur live op zowel tv, radio als internet te volgen. Op tv zendt SBS6 de wedstrijd op het 'open net' uit.
  Jarco Kriek
  25 november 2015
  comments 0
  Manchester United – PSV live op tv, radio en internet

  Het Champions League-duel Manchester United – PSV is woensdag 25 november vanaf 20.45 uur live op zowel tv, radio als internet te volgen. Op tv zendt SBS6 de wedstrijd op het 'open net' uit.


  SBS6 begint om 20.00 uur met de voorbeschouwing van Manchester United – PSV. Na afloop volgt de nabeschouwing en de samenvattingen van de overige gespeelde Champions League-wedstrijden. Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt naast de Europese wedstrijd van PSV ook enkele andere gelijktijdig gespeelde wedstrijden live uit. Het voor Ziggo-klanten gratis sportkanaal Ziggo Sport toont geen live-wedstrijden of samenvattingen van de Champions League. De reden hiervoor is dat de uitzendrechten voor het open net in handen van Sanoma en SBS Broadcasting zijn. Manchester United – PSV is op internet live te volgen via de internetsite Nu.nl.

  PSV in NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1

  Voetballiefhebbers kunnen de voor PSV belangrijke Champions League-wedstrijd ook via de nationale nieuwszender NPO Radio 1 beluisteren. Op deze radiozenders is een extra lange uitzending van NOS Langs de lijn te beluisteren.

  SBS6SBS 6Nu.nlSBS BroadcastingSanomaSport1Manchester UnitedZiggo SportZiggo Sport Totaalopen netbetaalzenderbetaalmuurvoetbalChampions LeagueinternetonlineSport1 GO

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl