1. Nieuws

  Manchester United – PSV live op tv, radio en internet

  Manchester United – PSV is woensdag 25 november vanaf 20.45 uur live op zowel tv, radio als internet te volgen. Op tv zendt SBS6 de wedstrijd op het 'open net' uit.
  Jarco Kriek
  25 november 2015
  comments 0
  Manchester United – PSV live op tv, radio en internet

  Het Champions League-duel Manchester United – PSV is woensdag 25 november vanaf 20.45 uur live op zowel tv, radio als internet te volgen. Op tv zendt SBS6 de wedstrijd op het 'open net' uit.


  SBS6 begint om 20.00 uur met de voorbeschouwing van Manchester United – PSV. Na afloop volgt de nabeschouwing en de samenvattingen van de overige gespeelde Champions League-wedstrijden. Betaalzender Ziggo Sport Totaal zendt naast de Europese wedstrijd van PSV ook enkele andere gelijktijdig gespeelde wedstrijden live uit. Het voor Ziggo-klanten gratis sportkanaal Ziggo Sport toont geen live-wedstrijden of samenvattingen van de Champions League. De reden hiervoor is dat de uitzendrechten voor het open net in handen van Sanoma en SBS Broadcasting zijn. Manchester United – PSV is op internet live te volgen via de internetsite Nu.nl.

  PSV in NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1

  Voetballiefhebbers kunnen de voor PSV belangrijke Champions League-wedstrijd ook via de nationale nieuwszender NPO Radio 1 beluisteren. Op deze radiozenders is een extra lange uitzending van NOS Langs de lijn te beluisteren.

  SBS6SBS 6Nu.nlSBS BroadcastingSanomaSport1Manchester UnitedZiggo SportZiggo Sport Totaalopen netbetaalzenderbetaalmuurvoetbalChampions LeagueinternetonlineSport1 GO

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl