Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Marc-Marie in 't wild nog geen succes

    De eerste aflevering van de safari van Marc-Marie Huijbregts, 'Marc-Marie in 't wild', haalde gisteravond de kijkcijfer top 25 niet.
    9 september 2009
    comments 0
    Marc-Marie in 't wild nog geen succes
    De eerste aflevering van de safari van Marc-Marie Huijbregts, 'Marc-Marie in 't wild', haalde gisteravond de kijkcijfer top 25 niet.

    Het programma is op Nederland 3 geprogrammeerd na De Wereld Draait Door. DWDD had 784.000 kijkers, Marc-Marie kwam niet verder dan 406.000 kijkers.

    De dinsdagavond werd gedomineerd door Nederland 1 met bovenaan het NOS Journaal van 20.00 Uur met 1.411.000 kijkers, daarna De Rijdende Rechter met 1.354.000, Opgelicht met 1.283.000 en Opsporing Verzocht met 1.174.000 kijkers.

    Herrie Gezocht op RTL 4 scoorde goed met 1.055.000 kijkers. Ook naar GTST keken meer dan een miljoen mensen.

    Bron: Stichting Kijkonderzoek.
    Marc-Mariein 't wildkijkersnederland 3nederland 1

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview