1. Nieuws

  Mart Smeets naar Sport1

  Mart Smeets maakt de overstap naar betaalzender Sport1 en gaat daar als basketbalcommentator aan de slag. Eerder werd al bekend dat Smeets als superfreelancer bij de NOS actief blijft.
  Jarco Kriek
  27 augustus 2012
  comments 0
  Mart Smeets naar Sport1
  Foto: ANP

  Mart Smeets maakt de overstap naar betaalzender Sport1 en gaat daar als basketbalcommentator aan de slag. Eerder werd al bekend dat Smeets als superfreelancer bij zijn voormalig werkgever NOS actief blijft.

  Sport1 heeft onlangs de uitzendrechten voor het NBA basketbal voor de komende drie jaar in bezit gekregen. Het heeft voor dezelfde periode de uitzendrechten van de Euroleague basketbalwedstrijden. Gedurende het basketbalseizoen is hierdoor basketbal iedere donderdag, vrijdag en zaterdag op Sport1 te zien.

  Smeets terug naar oude liefde basketbal

  Bij Sport1 keert Mart Smeets terug naar één van zijn oude liefdes: basketbal. Het komende seizoen is hij als commentator bij basketbalwedstrijden uit de NBA en Euroleague te horen. Smeets zelf ziet zijn nieuwe baan als 'een nieuwe uitdaging in het leven'.

  Sport1 bijzonder blij

  Will Moerer – general manager Sport1 – over de komst van Smeets: "Het behoeft geen uitleg dat we bijzonder blij zijn met het feit dat Mart komend seizoen als commentator bij Sport1 te horen is. Naast dat hij een schat aan ervaring meeneemt, weet hij als geen ander zijn liefde voor het basketbal op de kijker over te brengen. Met het verlengen van de NBA en het verkrijgen van de rechten van de Euroleague basketball zitten de basketballiefhebbers de komende jaren goed bij Sport1."

  Sport1Mart SmeetsNOSbasketbalbasketballNBAEuroleague

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl