1. Nieuws

  Mart Smeets naar Sport1

  Mart Smeets maakt de overstap naar betaalzender Sport1 en gaat daar als basketbalcommentator aan de slag. Eerder werd al bekend dat Smeets als superfreelancer bij de NOS actief blijft.
  Jarco Kriek
  27 augustus 2012
  comments 0
  Mart Smeets naar Sport1
  Foto: ANP

  Mart Smeets maakt de overstap naar betaalzender Sport1 en gaat daar als basketbalcommentator aan de slag. Eerder werd al bekend dat Smeets als superfreelancer bij zijn voormalig werkgever NOS actief blijft.

  Sport1 heeft onlangs de uitzendrechten voor het NBA basketbal voor de komende drie jaar in bezit gekregen. Het heeft voor dezelfde periode de uitzendrechten van de Euroleague basketbalwedstrijden. Gedurende het basketbalseizoen is hierdoor basketbal iedere donderdag, vrijdag en zaterdag op Sport1 te zien.

  Smeets terug naar oude liefde basketbal

  Bij Sport1 keert Mart Smeets terug naar één van zijn oude liefdes: basketbal. Het komende seizoen is hij als commentator bij basketbalwedstrijden uit de NBA en Euroleague te horen. Smeets zelf ziet zijn nieuwe baan als 'een nieuwe uitdaging in het leven'.

  Sport1 bijzonder blij

  Will Moerer – general manager Sport1 – over de komst van Smeets: "Het behoeft geen uitleg dat we bijzonder blij zijn met het feit dat Mart komend seizoen als commentator bij Sport1 te horen is. Naast dat hij een schat aan ervaring meeneemt, weet hij als geen ander zijn liefde voor het basketbal op de kijker over te brengen. Met het verlengen van de NBA en het verkrijgen van de rechten van de Euroleague basketball zitten de basketballiefhebbers de komende jaren goed bij Sport1."

  Sport1Mart SmeetsNOSbasketbalbasketballNBAEuroleague

  Reacties

 1. TV-TIP Pyeongchang live

  Pyeongchang live
  NPO 1 om 09:30 uur
  Eindelijk! Kjeld Nuis op de Olympische Spelen. In 2009 en 2013 ging het nog gruwelijk fout, na ellende met ziekte en overconcentratie, maar deze keer wist de middenafstand-specialist zich met volle overtuiging te plaatsen op het OKT. Nuis gaat voor zijn grote droom: zijn tweede goud op de Spelen. Hij is vandaag de grote favoriet op de 1.000 meter.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Kameleon 2

  Kameleon 2
  NPO 3 om 15:30 uur
  Het duurde even voordat de schippers van de Kameleon hun eigen film kregen en na twee stuks is het ook wel genoeg. Hoewel deze film een vrijer verhaal volgt dan de vorige, is het meer van hetzelfde. De film is een beetje traag voor het moderne publiek, maar daar zullen de kinderen zich niet aan storen.