Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Max Verstappen in Formule 1-race van België live op VRT en Ziggo Sport

    Vrijwel alle Nederlanders kunnen dit weekend naar de prestaties van Max Verstappen tijdens de Formule 1 Grand Prix van België kijken. De race is op VRT en Ziggo Sport te volgen.
    Jarco Kriek
    27 augustus 2017
    comments 1
    Max Verstappen in Formule 1-race van België live op VRT en Ziggo Sport
    Foto ANP

    VRT heeft in Nederland de must carry-status. Hierdoor dienen Nederlandse aanbieders met meer dan honderdduizend abonnees de zenders van de Vlaamse publieke omroep in het basispakket aan te bieden. VRT zendt de Formule 1-race zondag 27 augustus live op Canvas uit. Ziggo-abonnees kunnen de kwalificatie op zaterdag 26 augustus en de race een dag later live op digitale basiskanaal Ziggo Sport Kanaal 14 bekijken. De meest complete verslaggeving is bij de meeste aanbieders – waaronder Ziggo, KPN, Canal Digitaal en T-Mobile Thuis, via betaalzender Ziggo Sport Totaal te bekijken. De Formule 1 is tevens live via RTL Duitsland, ongecodeerd via de satelliet en in het zenderaanbod bij veel aanbieders, te bekijken. Satellietkijkers kunnen de Formule 1 Grand Prix van België zonder abonnement in HD-kwaliteit ook op Channel 4 HD via de Astra2-satelliet bekijken.

     

    Grand Prix Radio

    Veel Nederlanders bezoeken dit weekend het racecircuit Francorchamps in het Belgische Spa. De Grand Prix van België wordt derhalve door velen ook de Oranje Grand Prix genoemd. Wie dit weekend naar het Belgische circuit afreist, kan via de ether naar het Nederlandse commentaar dat Olav Mol voor Ziggo Sport maakt via Grand Prix Radio luisteren. De radiozender heeft net als vorig jaar een tijdelijke evenementenvergunning om de uitzendingen in en om Spa uit te zenden. Dat kan tevens wereldwijd online via internet. NPO Radio 1 besteedt in het radioprogramma Langs de lijn uitgebreid aandacht aan de presentaties van de Formule 1-coureurs waaronder Max Verstappen.

     

    Uitzendtijden

    De kwalificatie van de Formule 1 Grand Prix van België is zaterdag vanaf 13.30 uur op Ziggo Sport Kanaal 14 en Ziggo Sport Select HD te bekijken. Een dag later begint de voorbeschouwing van de race om 13.00 uur. Het startsein volgt een uur later rond 14.00 uur.

    Ziggo SportZiggoVodafoneZiggoVRTCanvasmust carrydigitaalbasispakketFormule 1F1Grand PrixBelgiëFrancorchampsChannel 4RTLRTL DuitslandsatellietonlineGrand Prix Radiotvtelevisieradio

    Reacties

  1. TV-TIP 2Doc: The Total Trust

    2Doc: The Total Trust
    NPO 2 om 22:18 uur
    In China is weinig ruimte voor afwijkende meningen. Activisten, advocaten, journalisten én gewone burgers worden continu bespied met een geavanceerd digitaal systeem. De overheid gebruikt het netwerk niet alleen om burgers te straffen: er wordt zo veel informatie verzameld dat protest­acties vaak te voorspellen zijn. In The Total Trust vertellen experts hoe ‘negatief gedrag’ wordt afgestraft, en hoe Chinezen beloond worden als ze zich wél aan de strenge regels houden.

    Interview