Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Meester Frank Visser doet uitspraak volgend jaar op SBS6

    De grootste troef van SBS6 in 2016 is Meester Frank Visser. Ook Gerard Joling, Nick en Simon en Jeroen van der Boom zijn komend jaar bij het vlaggenschap van SBS te zien.
    Jan-Hein Visser
    19 november 2015
    comments 7
    Meester Frank Visser doet uitspraak volgend jaar op SBS6
    Foto: ANP
    De grootste troef van SBS6 in 2016 is Meester Frank Visser. Ook Gerard Joling, Nick en Simon en Jeroen van der Boom zijn komend jaar bij het vlaggenschip van SBS te zien.

    In Mr. Frank Visser doet uitspraak gaat Frank Visser samen met Viktor Brand hoogoplopende kwesties en conflicten oplossen voor de gewone man en vrouw in Nederland. Het programma is vanaf het voorjaar van 2016 te zien.

    Gerard Joling en Jeroen van der Boom

    Jeroen van der Boom gaat zijn eigen versie van Spitting Image brengen op SBS6 onder de titel Nou heb je de poppen aan het dansen. Het wekelijks programma is een scherp humoristisch halfuurtje. Een dergelijk format is in diverse Europese landen erg populair. Frankrijk en Portugal kennen al een dergelijke show. Een andere zanger die ook weer voor SBS programma's gaat maken, is Gerard Joling. Hij presenteert de talentenshow I can do that.

    Contract Nick en Simon met SBS

    SBS prolongeert ook de samenwerking met zangers Nick en Simon. Het duo tekende tijdens de jaarpresentatie een contract. Zij worden de komende drie jaar vaste gezichten van SBS6. De Volendammers zijn bijna exclusief bij SBS6 te zien, maar houden bij de NPO hun programma Nick & Simon, The Dream. Nick en Simon gaan een tweede seizoen maken van Lekker Nederlands, samen met Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven.
    SBS6Frank VisserRijdende RechterViktor BrandNick en SimonGerard JolingJeroen van der Boom

    Reacties

  1. TV-TIP Life After Lockup

    Life After Lockup
    TLC om 21:30 uur
    In de realityshow Love After Lockup leerden we gedetineerden kennen én hun partners, die buiten de gevangenismuren geduldig op hun geliefden wachtten (of soms ook niet). De spin-off Life After Lockup volgt de stellen als ze weer herenigd zijn, en hun leven opnieuw op proberen te bouwen. Da’s niet altijd makkelijk: hun criminele verleden blijft veel deelnemers achtervolgen, en werkgevers staan niet te springen om ex-gevangenen aan te nemen.

    TV-TIP 2Doc: Groenkijkers

    2Doc: Groenkijkers
    NPO 2 om 22:19 uur
    Waar sommigen slechts onkruid en ongedierte zien, zien anderen zeldzame insecten en woeste natuur. Als kind ergerde regisseur Sanne Rovers zich dood aan haar vader, die bij elk plantje dat hij tegenkwam stopte om het te bestuderen. Nu wil ze zélf zo naar de natuur leren kijken als haar vader. Samen duiken ze het weiland in, en tonen dat er heel veel te zien is als je maar geduldig bent en goed kijkt. Daarnaast volgt Sanne gewone Nederlanders die zich onvermoeibaar inzetten om ‘hun’ kleine stukjes natuur te beschermen.

    Interview