Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Mobiel overstijgt gebruik vast internet

    Mobiel neemt in 2017 ruim driekwart van het totale internetdataverbruik voor zijn rekening. Het is dus de belangrijkste manier voor Nederlanders om internet te consumeren.
    Jarco Kriek
    31 oktober 2016
    comments 0
    Mobiel overstijgt gebruik vast internet

    Deze voorspelling wordt door mediabedrijf Zenith in de jaarlijkse visie over de toekomst van de advertentiemarkt gedaan. De voorspellingen van Zenith zijn over het algemeen redelijk nauwkeurig. Het bedrijf voorspelde vorig jaar een aandeel van 71 procent voor mobiel van het totale internetverkeer. Dat percentage lijkt uiteindelijk op 68 procent uit te komen.


    Providers bereiden zich voor

    Internetproviders zijn zich goed op de toekomst aan het voorbereiden. Kabelbedrijf Ziggo en telecombedrijf Vodafone zijn bezig met het afronden van een fusie van de activiteiten in Nederland. Daarbij is het aanbieden van quad play – een combinatie van mobiele en vaste diensten – een belangrijke reden. Concurrent KPN is met het quad play-abonnement KPN Compleet al enge tijd succesvol. Maar ook abonnementsvormen van mobiele diensten zijn aan het veranderen. Zo hebben providers de databundels in abonnementen groter gemaakt. T-Mobile biedt bij enkele abonnementsvormen nu dataloos en onbeperkt gebruik van de belangrijkste muziekstreamingdiensten aan. En Tele2 is met een mobiele databundel van maar liefst 4TB op de markt gekomen.

    internetonlinevastmobieltriple playquad playAlles-in-1alles in 1KPNKPN CompleetfusieZiggoVodafoneT-MobileSpotifyApple MusicTuneInmuziekstreamingTele24G3G

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview