Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Mobistar introduceert nieuwe Cubsat schotelantenne

    De Belgische televisieaanbieder Mobistar heeft speciaal voor haar televisieaanbod – waarvoor men van het zenderaanbod van TV Vlaanderen en TéléSAT gebruik maakt – een nieuwe schotelantenne geïntroduceerd.
    Jarco Kriek
    27 september 2011
    comments 0
    Mobistar introduceert nieuwe Cubsat schotelantenne

    De Belgische televisieaanbieder Mobistar heeft speciaal voor haar televisieaanbod – waarvoor men van het zenderaanbod van TV Vlaanderen en TéléSAT gebruik maakt – een nieuwe schotelantenne geïntroduceerd.

    Mobistar komt hierbij tegemoet aan de wens van een bepaalde groep klanten die geen schotelantenne aan de gevel kunnen of willen monteren. Mobistar ziet de schotelantenne als één van de grootste beperkende factoren voor haar televisieproduct Mobistar TV. Met de nieuwe Cubsat hoopt Mobistar meer Belgische televisiekijkers te kunnen verleiden om toch een abonnement op Mobistar TV te nemen.

    Mobistar heeft de Cubsat zelf laten ontwikkelen. Het is een box die vijf kilo weegt en die op de grond geplaatst kan worden. De omvang van de vierkante box is 70 centimeter. Eventueel kan de gebruiker deze box in de grond ingraven maar op zich hoeft dit volgens Mobistar niet. De Cubsat heeft een polyester omhulsel dat een grijsgroene kleur heeft. In de Cubsat dient een TRIAX 64 cm schotelantenne - die niet wordt meegeleverd - geplaatst worden. Om deze manier kan men de ASTRA1- en ASTRA3-satelliet ontvangen worden. De invalshoek van de Cubsat staat standaard al goed ingesteld voor ontvangst in België.

    Aan de Cubsat hangt wel een fors prijskaartje van 180 euro. Wie echter bij Mobistar een nieuw abonnement op Mobistar TV neemt krijgt 50 procent korting. De Cubsat is natuurlijk ook voor abonnees van TV Vlaanderen en CanalDigitaal te gebruiken. Er zijn echter op dit moment nog geen satellietspeciaalzaken die deze Cubsat schotelantenne al in het assortiment opgenomen hebben. 

    MobistarCubsatsatellietASTRA1ASTRA3CanalDigitaalTV Vlaanderen

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview