1. Nieuws

  MotoGP-rijder Marco Simoncelli verongelukt live op Sport1

  Tijdens de MotoGP racewedstrijd van Maleisië is op het racecircuit Sepang de 24-jarige Italiaanse coureur Marco Simoncelli om het leven gekomen. De MotoGP race werd live op betaalzender Sport1 uitgezonden.
  Jarco Kriek
  23 oktober 2011
  comments 0
  MotoGP-rijder Marco Simoncelli verongelukt live op Sport1

  Tijdens de MotoGP racewedstrijd van Maleisië is op het racecircuit Sepang de 24-jarige Italiaanse coureur Marco Simoncelli om het leven gekomen. De MotoGP race werd live op betaalzender Sport1 uitgezonden.

  Ook op het Engelse publieke tv-kanaal BBC Two werd deze racewedstrijd live uitgezonden. De kijkers van beide zenders konden het tragisch ongeluk op beide zenders tot in detail volgen. Na de crash waren er overigens geen beelden meer van de plek waar het ongeluk had plaatsgevonden meer te zien. Nadat de impact van het ongeluk duidelijk was geworden werd de MotoGP race door de organisator direct definitief gestaakt. Dit tot teleurstelling van een gedeelte van het publiek dat naar alle waarschijnlijkheid niet goed op de hoogte was van wat zich op het racecircuit had afgespeeld.

  Het dodelijk ongeluk gebeurde nadat Marco Simoncelli in één van de vele bochten op het racecircuit Sepang zijn motor niet meer onder controle kon houden. Zijn mede-coureurs Edwards en Rossi konden hem niet meer ontwijken en reden op hem in. Op het beeld was alleen te zien dat de helm van Simoncelli wegrolde. Daarna werden er geen beelden meer vanuit deze bocht meer getoond. Edwards zijn arm was na de val uit de kom. Rossi had geen lichamelijke klachten maar was geestelijk van de kaart door het ongeval.

  De internetsite van Marco Simoncelli is na het ongeval direct aangepast. Er is op dit moment alleen een wit scherm te zien. De live-uitzendingen van Sport1 en BBC Two werden na het bekend worden van het definitief staken van de motorrace voortijdig gestopt.

  Marco SimoncelliSport1BBC 2MotoGPSepang

  Reacties

 1. TV-TIP Braveheart

  Braveheart
  Net5 om 20:30 uur
  Na zijn zemelige regiedebuut verraste Mel Gibson vriend en vijand met dit bloederige spektakelstuk. De Schotse rebellenleider William Wallace verzet zich tegen de wrede Engelse koning Edward I. Deze heeft het land ingenomen en is een bedreiging voor de vrijheid van alle Schotten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Shadow World

  Shadow World
  NPO 2 morgen om 00:00 uur
  De wereldwijde wapenhandel telt zijn winsten in dollars en zijn verliezen in mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er weer geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Deze intense docu legt de business van de wereldwijde wapenhandel bloot.