1. Nieuws

  MotoGP-rijder Marco Simoncelli verongelukt live op Sport1

  Tijdens de MotoGP racewedstrijd van Maleisië is op het racecircuit Sepang de 24-jarige Italiaanse coureur Marco Simoncelli om het leven gekomen. De MotoGP race werd live op betaalzender Sport1 uitgezonden.
  Jarco Kriek
  23 oktober 2011
  comments 0
  MotoGP-rijder Marco Simoncelli verongelukt live op Sport1

  Tijdens de MotoGP racewedstrijd van Maleisië is op het racecircuit Sepang de 24-jarige Italiaanse coureur Marco Simoncelli om het leven gekomen. De MotoGP race werd live op betaalzender Sport1 uitgezonden.

  Ook op het Engelse publieke tv-kanaal BBC Two werd deze racewedstrijd live uitgezonden. De kijkers van beide zenders konden het tragisch ongeluk op beide zenders tot in detail volgen. Na de crash waren er overigens geen beelden meer van de plek waar het ongeluk had plaatsgevonden meer te zien. Nadat de impact van het ongeluk duidelijk was geworden werd de MotoGP race door de organisator direct definitief gestaakt. Dit tot teleurstelling van een gedeelte van het publiek dat naar alle waarschijnlijkheid niet goed op de hoogte was van wat zich op het racecircuit had afgespeeld.

  Het dodelijk ongeluk gebeurde nadat Marco Simoncelli in één van de vele bochten op het racecircuit Sepang zijn motor niet meer onder controle kon houden. Zijn mede-coureurs Edwards en Rossi konden hem niet meer ontwijken en reden op hem in. Op het beeld was alleen te zien dat de helm van Simoncelli wegrolde. Daarna werden er geen beelden meer vanuit deze bocht meer getoond. Edwards zijn arm was na de val uit de kom. Rossi had geen lichamelijke klachten maar was geestelijk van de kaart door het ongeval.

  De internetsite van Marco Simoncelli is na het ongeval direct aangepast. Er is op dit moment alleen een wit scherm te zien. De live-uitzendingen van Sport1 en BBC Two werden na het bekend worden van het definitief staken van de motorrace voortijdig gestopt.

  Marco SimoncelliSport1BBC 2MotoGPSepang

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl