Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    MTV Award-show vanuit Ziggo Dome wereldwijd op tv

    Muziekzender MTV reikt op zondagavond 21.00 uur haar European Music Awards uit. Dit jaar wordt het muziekspektakel live vanuit het Amsterdamse Ziggo Dome uitgezonden.
    Jarco Kriek
    10 november 2013
    comments 0
    MTV Award-show vanuit Ziggo Dome wereldwijd op tv

    Muziekzender MTV reikt op zondagavond 21.00 uur haar European Music Awards uit. Dit jaar wordt het muziekspektakel live vanuit het Amsterdamse Ziggo Dome uitgezonden.

    De belangrijkste awards zijn voor het beste nummer, de beste video en de beste mannelijke - en vrouwelijke artiest. Kijkers van MTV konden in de afgelopen maanden hun keuze kenbaar maken. De uitreiking van de awards wordt omringd door optredens van bekende artiesten. Zo treden Katy Perry, Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg en Kings of Leon op. Eén van MTV Awards wordt door de Nederlandse actrice Carice van Houten uitgereikt. DJ Afrojack is de enige Nederlandse artiest die genomineerd is.

    Veel optredens in Amsterdam

    Amsterdam stond in de afgelopen dagen in het teken van het grootse en aansprekende muziekspektakel. Zo waren er veel optredens van nationale- en internationale artiesten op diverse podia in de hoofdstad. Daarvan was Club Ziggo bij het Ziggo Dome er één van. Hier traden bekende Nederlandse artiesten als Caro Emerald, Niels Geusebroek en Miss Montreal op. Ziggo is één van de bedrijven die nauw met MTV bij de organisatie van de MTV Music Week betrokken is.

    Samenwerking Ziggo

    Patrick Alders van BE VIACOM tegen Totaal TV hierover: "We zijn erg enthousiast dat Ziggo main partner is van de MTV Music Week. Hierin hebben we een krachtige partner gevonden die de 360 graden beleving van de MTV Music Week versterkt en uitbreidt. We hebben in nauwe samenwerking met Ziggo verschillende activiteiten ontwikkeld waaronder de MTV EMA Ziggo reporter om de muziekbeleving van de MTV Music Week en de MTV EMA nog dichter naar de consument te brengen. Hiermee kunnen we de consument gezamenlijk optimaal bij een van de grootste muziekspektakels ter wereld betrekken." Nico Rijkhoff - Director Brand bij Ziggo – vult aan: "Deze samenwerking sluit naadloos aan bij Ziggo’s visie om als media- en entertainmentbedrijf de verbinding met zijn klanten te zoeken om ze informatie, beleving en entertainment te brengen. Wij geloven dat deze samenwerking een perfecte combinatie is waarmee beide partijen elkaars krachten alleen maar versterken."

    Wereldwijd miljoenen kijkers

    De MTV European Music Awards trekt uit de hele wereld journalisten, fotografen en cameramensen naar Amsterdam. Het wordt op zondag 11 november om 21.00 uur wereldwijd op meer dan zestig MTV-kanalen uitgezonden en door tientallen miljoenen mensen bekeken. In Nederland wordt het muziekspektakel op MTV NL uitgezonden. Bij enkele tv-aanbieders is het ook in volwaardige HD-kwaliteit via MTV NL HD en via de satelliet via MTV Live HD te bekijken.

    MTVEuropean Music AwardsZiggoZiggo DomeAmsterdamMTV Music WeekClub ZiggoMTV NLMTV NL HDMTV HD

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview