1. Nieuws

  MTV Networks lanceert HD muziekzender in België

  Onder het motto 100% Music, 100 % HD lanceerde MTV Networks de HD-zender TMF Live HD voor de Vlaamse markt.
  Jarco Kriek
  5 december 2007
  comments 0
  MTV Networks lanceert HD muziekzender in België
  België loopt ook op het gebied van HD-muziekzenders voor op Nederland. Nadat de eerste commerciële Vlaamse omroep, VTM, is gestart met HD-uitzendingen is het nu de beurt aan TMF Live HD. Afgelopen week werd deze HD-zender gelanceerd via het Belgische kabelnetwerk van INDI.

  Onder het motto 100% Music, 100 % HD lanceerde MTV Networks de HD-zender waarop de beste live muziek van de afgelopen jaren te zien is. TMF Live HD is 24 uur per dag en zeven dagen per week te zien.

  Onder de HD-content zijn beelden van TMF Awards, TMF Cafés en Palm Live Sessions te zien. Daarnaast zal men ook internationale in HD opgenomen items uit de MTV Networks bibliotheek uitzenden, waaronder MTV Unplugged sessies, VH1 Storytellers concerten en de MTV Europe Music Awards.

  MTV Networks zegt met de lancering van de Vlaamse HD-muziekzender zijn rol als trendsetter te willen bevestigen.

  In de eerste maand zullen er op TMF Live HD diverse hoogtepunten uit het MTV-archief te zien zijn. Zo is op 9 december Alicia Keys Unplugged te zien, en op nieuwjaarsdag het legendarische VH1 Storytellers concert van Bruce Springsteen.
  MTV NetworksTMF Live HD

  Reacties

 1. TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:29 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Last Stand

  The Last Stand
  Veronica om 20:30 uur
  Owens (Arnold Schwarzenegger) staat als sheriff van Sommerton samen met zijn deputies als enige tussen een ontsnapte drugsbaron en de Mexicaanse grens. Een film vol actie, explosies en de nodige humor zoals we dat van Arnie gewend zijn. Na jaren van misdaad en geweldbestrijding in het stadje Sommerton Junction hoopt Sherrif Owens (Schwarzenegger) van zijn oude dag te genieten. Zijn rust wordt verstoord als een beruchte drugsbaron met een bende misdadigers ontsnapt en richting Sommerton Junction rijdt om daar de grens van Mexico over te steken. In eerste instantie wil de sherrif er niets mee te maken hebben, maar al snel neemt hij toch de verantwoordelijkheid op zich om nog een laatste keer z’n mannetje te staan…

  Zappen.blog.nl