1. Nieuws

  MTV Networks lanceert HD muziekzender in België

  Onder het motto 100% Music, 100 % HD lanceerde MTV Networks de HD-zender TMF Live HD voor de Vlaamse markt.
  Jarco Kriek
  5 december 2007
  comments 0
  MTV Networks lanceert HD muziekzender in België
  België loopt ook op het gebied van HD-muziekzenders voor op Nederland. Nadat de eerste commerciële Vlaamse omroep, VTM, is gestart met HD-uitzendingen is het nu de beurt aan TMF Live HD. Afgelopen week werd deze HD-zender gelanceerd via het Belgische kabelnetwerk van INDI.

  Onder het motto 100% Music, 100 % HD lanceerde MTV Networks de HD-zender waarop de beste live muziek van de afgelopen jaren te zien is. TMF Live HD is 24 uur per dag en zeven dagen per week te zien.

  Onder de HD-content zijn beelden van TMF Awards, TMF Cafés en Palm Live Sessions te zien. Daarnaast zal men ook internationale in HD opgenomen items uit de MTV Networks bibliotheek uitzenden, waaronder MTV Unplugged sessies, VH1 Storytellers concerten en de MTV Europe Music Awards.

  MTV Networks zegt met de lancering van de Vlaamse HD-muziekzender zijn rol als trendsetter te willen bevestigen.

  In de eerste maand zullen er op TMF Live HD diverse hoogtepunten uit het MTV-archief te zien zijn. Zo is op 9 december Alicia Keys Unplugged te zien, en op nieuwjaarsdag het legendarische VH1 Storytellers concert van Bruce Springsteen.
  MTV NetworksTMF Live HD

  Reacties

 1. TV-TIP Hocus Pocus met Alfons Alfrink

  Hocus Pocus met Alfons Alfrink
  NPO 3 om 12:00 uur
  De zevenjarige Alfons Alfrink droomt van een eigen hondje. Hij heeft er al zijn spaargeld voor over, maar zijn vader vindt hem nog te klein. Het liefst wil hij een vrolijk hondje, zoals die van de oude goochelaar uit de buurt. Alfons is er van overtuigd dat de goochelaar hem kan helpen zijn droom werkelijkheid te laten worden. Maar dat blijkt nog niet zo gemakkelijk. Zal zijn droom in vervulling gaan?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP De pennen zijn geslepen

  De pennen zijn geslepen
  NPO 2 om 20:25 uur
  De kandidaten ontmoeten een moordenares, krijgen een masterclass wapens en maken een analyse van een crimescene. Dat alles moeten ze vertalen in een verhaal van 750 woorden. Welk verhaal maakt het meeste indruk op de jury en wie heeft talent om een echte thriller te schrijven?

  Zappen.blog.nl