Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Muzikaal filmfeest voor uitreiking Oscars op 192TV

    In de nacht van 24 februari worden in Los Angeles voor de 85e keer de Oscar-filmprijzen uitgereikt. Voorafgaand aan deze uitreiking zendt 192TV de Top 40 Filmhits uit.
    Jarco Kriek
    15 februari 2013
    comments 0
    Muzikaal filmfeest voor uitreiking Oscars op 192TV

    In de nacht van 24 februari worden in Los Angeles voor de 85e keer de Oscar-filmprijzen uitgereikt. Voorafgaand aan deze uitreiking zendt 192TV de Top 40 Filmhits uit.

    In de Top 40 Filmhits zijn de grootste hits die voortkwamen uit films die de afgelopen zestig jaar op het witte doek verschenen te zien en te horen. De filmmuziekhitlijst wordt door muziekkenner Ad Bouman aan elkaar gepraat. De Top 40 Filmhits is op zondag 24 februari vanaf 12.00 uur op 192TV te volgen. Het programma wordt ’s avonds – net voor de uitreiking van de Oscars – om 21.00 uur herhaald.

    Groter bereik, meer kijkers

    Onlangs werd 192TV aan het zenderaanbod van KPN Interactieve TV toegevoegd. Het bereik van de Nederlandse muziekzender werd hierdoor tot bijna twee miljoen aansluitingen vergroot. 192TV is bij tv-aanbieders in aanvullende zenderpakketten beschikbaar. Dat heeft met het verdienmodel van de muziekzender te maken. 192TV haalt zijn inkomsten uit afdrachten die aanbieders aan hen betalen. Hierdoor kan 192TV haar kijkers uitzendingen aanbieden die vrijwel niet door reclames onderbroken worden. Het groter bereik heeft voor meer kijkers gezorgd. 192TV is in korte tijd één van de best bekeken muziekzenders in Nederland geworden. 192TV is bij alle grote tv-aanbieders – behalve CanalDigitaal en Tele2 – in het zenderaanbod opgenomen.

    192TVTop 40 FilmhitsOscarLos AngelesfilmprijsmuziekfilmmuziekKPNInteractieve TVCanalDigitaalTele2ZiggoUPCCaiwayGlashart MediaDeltaKabel NoordVodafone TVCAI HarderwijkKabel TV Pijnacker

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview