1. Nieuws

  Na krant mogelijk ook omroep van “Wakker Nederland”

  De Telegraaf wil het publieke televisiebestel in. Hoofdredacteur Sjuul Paradijs heeft de omroep
  Jarco Kriek
  17 februari 2009
  comments 0
  Na krant mogelijk ook omroep van “Wakker Nederland”

  De Telegraaf wil een plaats in het publiek bestel verkrijgen. Daarvoor heeft men de eigen publieke omroep “Wakker Nederland” opgericht. Om daadwerkelijk via het publiek bestel te gaan uitzenden heeft De Telegraaf voor 1 april 50.000 leden nodig. De kans is overigens groot dat, ondanks de korte tijd die hiervoor beschikbaar is, dit gaat lukken.

  Door een slimme constructie kunnen abonnees van De Telegraaf namelijk in feite gratis lid worden van de nieuwe omroep. Ze betalen weliswaar gewoon het lidmaatschap van € 5,72 per jaar. Echter dit bedrag krijgt men terug in de vorm van korting op het abonnementsgeld dat betaald wordt voor de krant van wakker Nederland. Vanaf vandaag is De Telegraaf actief begonnen met een actie om de benodigde 50.000 abonnees binnen te halen. Als dit lukt, kan de omroep “Wakker Nederland” al volgend jaar beginnen met uitzenden. Statutair oprichter van “Wakker Nederland” is overigens Telegraaf hoofdredacteur Sjuul Paradijs. Deze heeft de omroep volgens eigen zeggen opgericht omdat het stemgeluid van heel veel Nederlanders al jaren te weinig gehoord wordt in Hilversum.

  Wakker NederlandDe Telegraaf

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP CSI: Cyber

  CSI: Cyber
  RTL 5 om 20:30 uur
  Het team onderzoekt de dood van een hardloopster. Daarvoor gebruiken de rechercheurs de smartwatch die zij droeg tijdens het fatale trainingsrondje. Ze stuiten op een illegale handel in organen.

  Zappen.blog.nl