1. Nieuws

  Na krant mogelijk ook omroep van “Wakker Nederland”

  De Telegraaf wil het publieke televisiebestel in. Hoofdredacteur Sjuul Paradijs heeft de omroep
  Jarco Kriek
  17 februari 2009
  comments 0
  Na krant mogelijk ook omroep van “Wakker Nederland”

  De Telegraaf wil een plaats in het publiek bestel verkrijgen. Daarvoor heeft men de eigen publieke omroep “Wakker Nederland” opgericht. Om daadwerkelijk via het publiek bestel te gaan uitzenden heeft De Telegraaf voor 1 april 50.000 leden nodig. De kans is overigens groot dat, ondanks de korte tijd die hiervoor beschikbaar is, dit gaat lukken.

  Door een slimme constructie kunnen abonnees van De Telegraaf namelijk in feite gratis lid worden van de nieuwe omroep. Ze betalen weliswaar gewoon het lidmaatschap van € 5,72 per jaar. Echter dit bedrag krijgt men terug in de vorm van korting op het abonnementsgeld dat betaald wordt voor de krant van wakker Nederland. Vanaf vandaag is De Telegraaf actief begonnen met een actie om de benodigde 50.000 abonnees binnen te halen. Als dit lukt, kan de omroep “Wakker Nederland” al volgend jaar beginnen met uitzenden. Statutair oprichter van “Wakker Nederland” is overigens Telegraaf hoofdredacteur Sjuul Paradijs. Deze heeft de omroep volgens eigen zeggen opgericht omdat het stemgeluid van heel veel Nederlanders al jaren te weinig gehoord wordt in Hilversum.

  Wakker NederlandDe Telegraaf

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl