1. Nieuws

    Nederland 1 winnaar op zondag

    Nederland 1 scoorde zondagavond weer het beste dankzij het Journaal en Studio Sport.
    6 april 2009
    comments 0
    Nederland 1 winnaar op zondag
    Nederland 1 scoorde zondagavond weer het beste dankzij het Journaal en Studio Sport.

    Het NOS Journaal werd het beste bekeken: 2.638.000 kijkers, Studio Sport Eredivisie volgde met 2.427.000 kijkers en ook De Reünie (met Studio Sport-presentatoren) wist veel kijkers aan zich te binden: 1.944.000.

    Mooi! Weer de Leeuw the day after, ook op Nederland 1, was vierde met 1.683.000 kijkers. De vijfde plaats was voor Linda de Mols Miljoenenjacht op RTL 4. Daar keken ruim 1,2 miljoen mensen naar.

    Peter R. de Vries startte zijn nieuwe serie goed, met 1.115.000 mensen die op dat programma afstemden.

    Bron: Stichting Kijkonderzoek.
    Nederland 1kijkers

    Reacties

  1. TV-TIP 2Doc: Angela Merkel - The Unexpected

    2Doc: Angela Merkel - The Unexpected
    NPO 2 om 22:55 uur
    Een analyse van de loopbaan van Angela Merkel die zich in september 2017 opnieuw verkiesbaar stelt. Ze blijkt een politica die op geheel eigen wijze van onverwachte ontwikkelingen weet te profiteren.

    Doe mee en win!

    • *

      5X BLU-RAY KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD

      Arthur weet niet in wat voor wieg hij is geboren. Als kleine jongen is zijn vader vermoord door z’n oom Vortigern die erna de troon besteeg. Arthur leeft op straat en redt zichzelf door te stelen. Totdat hij het zwaard van z’n vader, Excalibur, in handen krijgt dat hij uit een steen trekt. Vanaf dat moment is Arthur degene die het volk moet beschermen tegen zijn wrede oom. Totaal TV mag vijf keer de Blu-ray van deze avonturenfilm weggeven.

    TV-TIP Kook mee met MAX

    Kook mee met MAX
    NPO 1 morgen om 10:15 uur
    Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.