1. Nieuws

  Nederland 3 brengt veel filmpremières

  Nederland 3 heeft voor de komende maanden gedeeltelijk een nieuwe zenderinvulling gevonden. De zaterdagavond krijgt diverse filmpremières, zeker niet de minste.
  Jan-Hein Visser
  22 april 2014
  comments 2
  Nederland 3 brengt veel filmpremières
  Nederland 3 heeft voor de komende maanden gedeeltelijk een nieuwe zenderinvulling gevonden. De zaterdagavond krijgt diverse filmpremières, zeker niet de minste.

  De Nederland 3-films op zaterdag beginnen doorgaans tussen tien en elf uur.  Er wordt op 26 april afgetrapt met het droogkomische The Guard, waarin Brendan Gleeson een heerlijk foute politieagent speelt, die noodgedwongen moet samenwerken met een correcte FBI-agent gespeeld door Don Cheadle.

  Meer premières op Nederland 3

  Andere premières van films op de zender zijn die van Take Shelter (10 mei), Shame (31 mei), Take This Waltz (14 juni), Somewhere (28 juni), Blue Valentine (5 juli) en On The Road (19 juli). Uiteraard worden de films op Nederland 3 niet door reclame onderbroken.
  Nederland 3filmszaterdagPremièresPublieke Omroep

  Reacties

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl