1. Nieuws

  Nederland 3 brengt veel filmpremières

  Nederland 3 heeft voor de komende maanden gedeeltelijk een nieuwe zenderinvulling gevonden. De zaterdagavond krijgt diverse filmpremières, zeker niet de minste.
  Jan-Hein Visser
  22 april 2014
  comments 2
  Nederland 3 brengt veel filmpremières
  Nederland 3 heeft voor de komende maanden gedeeltelijk een nieuwe zenderinvulling gevonden. De zaterdagavond krijgt diverse filmpremières, zeker niet de minste.

  De Nederland 3-films op zaterdag beginnen doorgaans tussen tien en elf uur.  Er wordt op 26 april afgetrapt met het droogkomische The Guard, waarin Brendan Gleeson een heerlijk foute politieagent speelt, die noodgedwongen moet samenwerken met een correcte FBI-agent gespeeld door Don Cheadle.

  Meer premières op Nederland 3

  Andere premières van films op de zender zijn die van Take Shelter (10 mei), Shame (31 mei), Take This Waltz (14 juni), Somewhere (28 juni), Blue Valentine (5 juli) en On The Road (19 juli). Uiteraard worden de films op Nederland 3 niet door reclame onderbroken.
  Nederland 3filmszaterdagPremièresPublieke Omroep

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl