1. Nieuws

  Nederland-Brazilië in kijkcijfer top 5 aller tijden

  De wedstrijd Nederland-Brazilië van afgelopen vrijdag is door 11,2 miljoen mensen geheel of gedeeltelijk bekeken. Daarmee is het WK-duel een van best bekeken voetbalwedstrijden aller tijden.
  4 juli 2010
  comments 0
  Nederland-Brazilië in kijkcijfer top 5 aller tijden
  De wedstrijd Nederland-Brazilië van afgelopen vrijdag is door 11,2 miljoen mensen geheel of gedeeltelijk bekeken. Daarmee is het WK-duel een van best bekeken voetbalwedstrijden aller tijden.
   
  Nederland-Brazilië is de best bekeken middagwedstrijd ooit, blijkt uit cijfers van de NOS. Gisteren werd al bekend dat ruim zeven miljoen mensen de wedstrijd thuis hadden gezien. Na verder onderzoek blijkt dat bijna vier miljoen mensen de wedstrijd ergens anders zagen, bijvoorbeeld in het café, de openlucht, op het werk of bij een ander thuis.

  De best bekeken wedstrijd aller tijden blijft nog altijd dat andere duel tussen Nederland en Brazilië, de halve finale op het WK van 1998 in Frankrijk.

  Gistermiddag en -avond werd ook weer veel gekeken naar de andere WK-wedstrijden. Duitsland-Argentinië was goed voor 3.636.000 kijkers, Paraguay-Spanje trok 3.497.000 kijkers.

  De start van de Tour de France trok 909.000 kijkers en de nabeschouwing deed het nog iets beter: 943.000 kijkers.

  Bron: NOS/Stichting Kijkonderzoek.
  nederland-braziliëtop 5aller tijdenkijkersWK

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl