Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Nederland oefent op SBS6 tegen Schotland

    Het Nederlands Elftal speelt de komende dagen twee oefeninterlands. De duels staan vooral in het teken van het afscheid van interim-bondscoach Dick Advocaat.
    Jarco Kriek
    9 november 2017
    comments 1
    Nederland oefent op SBS6 tegen Schotland

    Nederland is al uitgeschakeld voor deelname aan het WK voetbal in Rusland. De eerste oefenwedstrijd van Oranje wordt op donderdag 9 november in en tegen Schotland gespeeld. De wedstrijd begint om 20.45 uur en wordt op SBS6 uitgezonden. De voorbeschouwing begint om 20.05 uur. Dinsdagavond is het tweede oefenduel dat tegen Roemenië wordt gespeeld.

    SBS6SBS BroadcastingOranjeNederlandNederlands Elftalvoetbal

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview