1. Nieuws

  Nederland – Estland live op SBS6 en op tweede scherm

  De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Estland is op vrijdag 22 maart niet alleen via het lineaire tv-kanaal SBS6 te volgen. Ook via internet is de wedstrijd live te volgen.
  Jarco Kriek
  22 maart 2013
  comments 0
  Nederland – Estland live op SBS6 en op tweede scherm

  De WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Estland is op vrijdag 22 maart niet alleen via het lineaire tv-kanaal SBS6 te volgen. Ook via internet is de wedstrijd live te volgen.

  Daarnaast zet SBS6 tijdens de voetbalwedstrijd – die in de Amsterdam ArenA gespeeld wordt – ook het tweede scherm SBS6+ in. Op internet is de gehele voetbalwedstrijd live via www.sbs6.nl/voetbal te volgen. Het tweede scherm SBS6+ is op internet via www.sbs6.nl/plus te bereiken. Voor tablets en smartphones die van het Apple iOS- en Android-besturingssysteem gebruikmaken, is er ook een speciale SBS6+ app beschikbaar. Op SBS6 HD is de voetbalwedstrijd in volwaardige HD-kwaliteit te bekijken.

  Eerste onderling duel

  Het is het eerste onderlinge duel tussen Nederland en Estland. Mocht Nederland vanavond de wedstrijd winnen dan zet het een belangrijke stap richting het WK voetbal 2014 in Brazilië. De live-uitzending op SBS6 begint om 19.50 uur. In de studio praat Jan Joost van Gangelen met de analisten Ronald de Boer en Ruud Gullit. Hans Kraay jr. verzorgt de interviews voor en na de wedstrijd met de spelers van het Nederlands elftal en bondscoach Louis van Gaal. Het commentaar bij de wedstrijd is van Leo Oldenburger.

  NederlandEstlandSBS6SBS 6SBS6+SBS6 HDinternettweede schermNederlands elftalAmsterdamArenAWK voetbalBraziliëJan Joost van GangelenRonald de BoerRuud GullitHans Kraay jr. Louis van GaalLeo Oldenburger

  Reacties

 1. TV-TIP Brozer

  Brozer
  NPO 2 om 22:55 uur
  Nadat ze in 1997 vier zussen in Broos vertolkten, maken? we in dit vervolg opnieuw kennis met de dames: Leonoor Pauw (Muis), Marnie?Blok (Ted), Lieneke Le Roux (Lian), Adelheid Roosen (Carlos).? Als Muis hoort dat ze ongeneeslijk ziek is, krijgt voor haar het leven een totaal ?andere betekenis. Op haar weg naar het onbekende brengt ze regelmatig de? zondagen door met haar zussen. De film verbeeldt? de pogingen van de vier zussen om met dit verdriet om te gaan en? grip te krijgen op de vergankelijkheid.?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP A Nightmare on Elm Street

  A Nightmare on Elm Street
  Een morgen om 00:00 uur
  Horrorfilm van Wes Craven. Tienermeisje Tina Gray heeft een nachtmerrie over een man met een verbrand gezicht, die haar aanvalt met een handschoen met scherpe scheermessen aan de vingers. Wanneer Tina wakker schrikt, merkt ze tot haar verbijstering dat ze in haar nachtjapon identieke sneden heeft als in de droom. De volgende dag hoort Tina dat haar beste vriendin Nancy Thompson precies dezelfde droom heeft gehad. 's Avonds droomt Tina opnieuw over de verminkte man, maar dit keer wordt ze vermoord. En in werkelijkheid sterft ze op datzelfde moment een gelijkaardige dood. Nancy, die in haar dromen ook wordt gestalkt door de man, wil het mysterie oplossen, maar moet er tegelijkertijd voor zorgen dat ze niet zelf ook wordt vermoord...

  Zappen.blog.nl