1. Nieuws

  Nederland – IJsland live op NPO 3 en NPO Radio 1

  De EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – IJsland is cruciaal voor plaatsing van Oranje voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk. De wedstrijd is live via NPO 3 en NPO Radio 1 te volgen.
  Jarco Kriek
  3 september 2015
  comments 2
  Nederland – IJsland live op NPO 3 en NPO Radio 1

  De EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – IJsland is cruciaal voor plaatsing van het Oranje voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk. De wedstrijd is live via NPO 3, NPO Radio 1 en nos.nl te volgen.


  Nederland speelt voor het eerst onder leiding van bondscoach Danny Blind. De wedstrijd tegen IJsland wordt op donderdag 3 september in de Amsterdam ArenA gespeeld.  De aftrap is om 20.45 uur. NOS begint op NPO 3 om 20.00 uur met een voorbeschouwing van de wedstrijd. NPO Radio 1 staat vanaf 20.30 uur geheel in het teken van deze EK-kwalificatiewedstrijd. Het is tevens het voorlaatste live-verslag van Jack van Gelder voor de NOS. Na dit weekend verruilt Van Gelder de NOS voor Sport1. De voetbalwedstrijd is ook live via nos.nl te bekijken. Hierbij wordt wel gebruik van de geoblockingtechniek gemaakt. Hierdoor is een Nederlands IP-adres noodzakelijk om Nederland – IJsland via internet te bekijken.

  NOSNPO 3NPO3NPO Radio 1voetbalEKkwalificatieEK voetbalFrankrijkNederlandIJslandOranjeNederlands ElftalAmsterdamArenAJack van GelderSport1

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Arbitrage

  Arbitrage
  RTL 8 om 20:30 uur
  Robert Miller (Richard Gere) is topman van een financieel imperium en pater familias van een ogenschijnlijk gelukkige familie. Hij lijkt alles te hebben – geld, macht, een prachtige vrouw (Susan Sarandon) en een getalenteerde dochter (Brit Marling), die in zijn bedrijf werkt. Maar achter de schermen zit Robert diep in de schulden en moet hij zijn bedrijf verkopen voordat de lijken uit de kast komen. Zijn besluit om een weekendje te ontsnappen met zijn maîtresse, de mooie kunstenares Julie Côte (Laetitia Casta), brengt hem nog dieper in de problemen. Onderweg verongelukt hun auto waarna Robert de fanatieke rechercheur Michael Bryer (Tim Roth) achter zich aan krijgt. Het lijkt een kwestie van tijd voor zijn glanzende façade instort. Robert moet tot het uiterste gaan om te behouden wat hem dierbaarder is dan zijn vermogen; zijn familie.