1. Nieuws

  Nederland – IJsland live op NPO 3 en NPO Radio 1

  De EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – IJsland is cruciaal voor plaatsing van Oranje voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk. De wedstrijd is live via NPO 3 en NPO Radio 1 te volgen.
  Jarco Kriek
  3 september 2015
  comments 2
  Nederland – IJsland live op NPO 3 en NPO Radio 1

  De EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – IJsland is cruciaal voor plaatsing van het Oranje voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk. De wedstrijd is live via NPO 3, NPO Radio 1 en nos.nl te volgen.


  Nederland speelt voor het eerst onder leiding van bondscoach Danny Blind. De wedstrijd tegen IJsland wordt op donderdag 3 september in de Amsterdam ArenA gespeeld.  De aftrap is om 20.45 uur. NOS begint op NPO 3 om 20.00 uur met een voorbeschouwing van de wedstrijd. NPO Radio 1 staat vanaf 20.30 uur geheel in het teken van deze EK-kwalificatiewedstrijd. Het is tevens het voorlaatste live-verslag van Jack van Gelder voor de NOS. Na dit weekend verruilt Van Gelder de NOS voor Sport1. De voetbalwedstrijd is ook live via nos.nl te bekijken. Hierbij wordt wel gebruik van de geoblockingtechniek gemaakt. Hierdoor is een Nederlands IP-adres noodzakelijk om Nederland – IJsland via internet te bekijken.

  NOSNPO 3NPO3NPO Radio 1voetbalEKkwalificatieEK voetbalFrankrijkNederlandIJslandOranjeNederlands ElftalAmsterdamArenAJack van GelderSport1

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl