1. Nieuws

  Nederland – IJsland live op NPO 3 en NPO Radio 1

  De EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – IJsland is cruciaal voor plaatsing van Oranje voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk. De wedstrijd is live via NPO 3 en NPO Radio 1 te volgen.
  Jarco Kriek
  3 september 2015
  comments 2
  Nederland – IJsland live op NPO 3 en NPO Radio 1

  De EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – IJsland is cruciaal voor plaatsing van het Oranje voor het EK voetbal 2016 in Frankrijk. De wedstrijd is live via NPO 3, NPO Radio 1 en nos.nl te volgen.


  Nederland speelt voor het eerst onder leiding van bondscoach Danny Blind. De wedstrijd tegen IJsland wordt op donderdag 3 september in de Amsterdam ArenA gespeeld.  De aftrap is om 20.45 uur. NOS begint op NPO 3 om 20.00 uur met een voorbeschouwing van de wedstrijd. NPO Radio 1 staat vanaf 20.30 uur geheel in het teken van deze EK-kwalificatiewedstrijd. Het is tevens het voorlaatste live-verslag van Jack van Gelder voor de NOS. Na dit weekend verruilt Van Gelder de NOS voor Sport1. De voetbalwedstrijd is ook live via nos.nl te bekijken. Hierbij wordt wel gebruik van de geoblockingtechniek gemaakt. Hierdoor is een Nederlands IP-adres noodzakelijk om Nederland – IJsland via internet te bekijken.

  NOSNPO 3NPO3NPO Radio 1voetbalEKkwalificatieEK voetbalFrankrijkNederlandIJslandOranjeNederlands ElftalAmsterdamArenAJack van GelderSport1

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl