1. Nieuws

  Nederland – Verenigde Staten live op SBS6

  De oefeninterland Nederland – Verenigde Staten is vrijdag 5 juni live op SBS6 te zien. De wedstrijd is de generale repetitie voor het belangrijke EK-kwalificatieduel tegen Letland.
  Jarco Kriek
  5 juni 2015
  comments 2
  Nederland – Verenigde Staten live op SBS6

  De oefeninterland Nederland – Verenigde Staten is vrijdag 5 juni live op SBS6 te zien. De wedstrijd is de generale repetitie voor het belangrijke EK-kwalificatieduel tegen Letland.


  Nederland oefent in de Amsterdam ArenA tegen de Verenigde Staten. De voorbeschouwing bij SBS6 begint om 20.00 uur. De presentatie is in handen van Jan Joost van Gangelen. Hij ontvangt in de Amsterdamse voetbaltempel de analisten Wim Kieft en Mario Been. De wedstrijd wordt door Leo Oldenburger van commentaar voorzien. Het is de vijfde keer dat Nederland tegen de Verenigde Staten speelt. Alle duels werden door Oranje gewonnen. Volgende week speelt Nederland tegen Letland voor EK-kwalificatie. Deze wedstrijd moet gewonnen worden om nog zicht op deelname aan het EK 2016 in Frankrijk te houden.

  SBSSBS6SBS BroadcastingNederlandNederlands ElfalAmerikaVerenigde StatenAmsterdamArenAGuus HiddinkEKEK 2016FrankrijkvoetbalHbbTVNet5VeronicaChampions LeagueCanalDigitaalsatellietDigitenneSKVkabel

  Reacties

 1. TV-TIP The Rock

  The Rock
  Veronica om 20:00 uur
  De afvallige generaal Francis X. Hummel maakt zich met zijn marinecommando's meester van wat de best beveiligde gevangenis aller tijden was: Alcatraz. Ze gijzelen er 81 toeristen en vragen 100 miljoen dollars losgeld ter compensatie voor de familie van overleden manschappen tijdens geheime operaties. Als hun eis niet ingewilligd wordt, zullen vijftien zenuwgasraketten San Francisco treffen. Slechts twee mannen kunnen de stad en de gijzelaars redden. De ene is een jonge FBI-agent die alles afweet van chemische wapens, de andere is de enige man die er ooit in geslaagd is uit Alcatraz te ontsnappen: de mysterieuze macho John Mason ...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Vier seizoenen aan de Amstel

  Vier seizoenen aan de Amstel
  NPO 1 om 22:10 uur
  Avond na avond staat er een team van de beste chefs en sommeliers klaar in het sterrenrestaurant aan de Amstel en Kerst komt er aan.

  Zappen.blog.nl