1. Nieuws

    Nederlandse Golden Girls op RTL 4

    RTL 4 start op 25 augustus met een Nederlandse versie Golden Girls. Deze hitserie was populair op de Amerikaanse televisie. Het won diverse prijzen, waaronder een Golden Globe en Emmy Award.
    Jarco Kriek
    26 juni 2012
    comments 0
    Nederlandse Golden Girls op RTL 4
    Foto: ANP

    RTL 4 start op 25 augustus met een Nederlandse versie Golden Girls. Deze hitserie was populair op de Amerikaanse televisie. Het won diverse prijzen, waaronder een Golden Globe en Emmy Award.

    Productiehuis Eyeworks heeft de Nederlandse remake voor RTL Nederland geproduceerd. In Amerika lieten de naïeve Rose, sexy Blanche, cynische Dorothy en haar hilarisch botte moeder Sophia de kijker schateren van het lachen met hun messcherpe dialogen in voor iedereen zo herkenbare situaties. De hoofdrollen in de Nederlandse remake worden door Cecile Heuser (Rose), Loes Luca (Blanche), Beppie Melissen (Dorothy) en Pleuni Touw (Sophia) gespeeld. In Nederland heten de personages in de tv-serie anders, namelijk Milly, Barbara, Els en Toos.

    RTL 4 koopt nieuwe zaterdagavond comedy

    Erland Galjaard, Programma Directeur RTL Nederland: "Na het succes van Ushi, Wat Als?! en Iedereen Is Gek Op Jack voegen we met Golden Girls weer een nieuwe serie toe aan het comedyblok op de zaterdagavond van RTL 4. En met een Nederlandse cast om trost op te zijn. Vier fantastische en zeer ervaren actrices die zo’n grote titel als Golden Girls als geen ander kunnen dragen.”

    RTL 4RTL NederlandGolden Girlszaterdagavondcomedykomedie

    Reacties

  1. TV-TIP KNVB Beker finale 2017

    KNVB Beker finale 2017
    SBS6 om 17:00 uur
    Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen AZ en Vitesse om de KNVB Beker 2017.

    Doe mee en win!

    • *

      5X2 BIOSCOOPKAARTEN KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD 

      Regisseur Guy Ritchie brengt met z’n dynamische stijl King Arthur: Legend of the Sword naar het grote scherm. De film is een revolutionaire versie van de klassieker over de Excalibur-mythe en volgt Arthur’s reis van de straat naar de troon. Wanneer Arthur’s vader wordt vermoord, grijpt zijn oom Vortigern de troon. Totaal TV geeft vijf keer twee bioscoopkaartjes voor dit epische actie-avontuur weg.

    TV-TIP It Takes 2

    It Takes 2
    RTL 4 om 20:00 uur
    Negen BN’ers met een waanzinnige portie lef laten horen wat ze vocaal in huis hebben. Onder leiding van het nieuwe presentatieduo Gordon en Jamai laten ze Nederland kennis maken met hun onontdekte zangtalent. In de eerste aflevering zingen de negen beroemdheden solo.

    Zappen.blog.nl