1. Nieuws

  Net 5 zendercoördinator stapt naar TLC over

  De onlangs in Nederland gestarte vrouwenzender TLC – onderdeel van Discovery Networks Benelux – heeft Petra Knoth aangenomen als programmering specialist. Dat heeft het mediabedrijf medegedeeld.
  Jarco Kriek
  24 juli 2011
  comments 0
  Net 5 zendercoördinator stapt naar TLC over

  De onlangs in Nederland gestarte vrouwenzender TLC – onderdeel van Discovery Networks Benelux – heeft Petra Knoth aangenomen als programmering specialist. Dat heeft het mediabedrijf medegedeeld.

  Knoth was zendercoördinator bij vrouwenzender Net5, dat onderdeel van SBS Nederland uitmaakt. Knoth is een oudgediende bij SBS Nederland. Ze werkte negen jaar voor het mediabedrijf. De afgelopen vijf jaar was Knoth werkzaam in het zendermanagement van vrouwenzender Net 5. Daar werkte Knoth onder meer met Net5-zenderbaas Alfons Martens samen.

  De programmering van TLC focust zich op elke vrouw in de leeftijdscategorie tussen de 25 en 39 jaar. Van moeder tot dochter, of men nu een hoge functie en opleiding heeft of niet. Discovery Networks pretendeert dat TLC iets voor elke smaak, van een compleet andere wereld tot realiteit, van actie tot ontspanning, van fascinerend tot informatief en van gek tot grappig te bieden heeft. TLC behoort al enige tijd, en met succes, tot het internationale zenderportofolio van Discovery Networks. Op TLC zijn programma als Kell on Earth, Sarah Palin’s Alaska en Mad About The House te zien.

  Net 5TLCSBS NederlandSBSDiscovery Networks Benelux

  Reacties

 1. TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Notting Hill

  Notting Hill
  Net5 om 20:00 uur
  William Tacker is de nogal stuntelige eigenaar van een reisboekenhandeltje in de Londense wijk Notting Hill. Wanneer de wereldberoemde filmster Anna Scott zijn winkeltje bezoekt, weet hij dan ook niet waar hij het zoeken moet. Er slaat een duidelijke vonk over maar er gebeurt aanvankelijk niks. Als hij de volgende dag echter tegen haar opbotst en jus d'orange over haar blouse morst, gaat ze mee naar zijn flatje, waar de onvermijdelijke zoen plaatsvindt.

  Zappen.blog.nl