1. Nieuws

  Net 5 zendercoördinator stapt naar TLC over

  De onlangs in Nederland gestarte vrouwenzender TLC – onderdeel van Discovery Networks Benelux – heeft Petra Knoth aangenomen als programmering specialist. Dat heeft het mediabedrijf medegedeeld.
  Jarco Kriek
  24 juli 2011
  comments 0
  Net 5 zendercoördinator stapt naar TLC over

  De onlangs in Nederland gestarte vrouwenzender TLC – onderdeel van Discovery Networks Benelux – heeft Petra Knoth aangenomen als programmering specialist. Dat heeft het mediabedrijf medegedeeld.

  Knoth was zendercoördinator bij vrouwenzender Net5, dat onderdeel van SBS Nederland uitmaakt. Knoth is een oudgediende bij SBS Nederland. Ze werkte negen jaar voor het mediabedrijf. De afgelopen vijf jaar was Knoth werkzaam in het zendermanagement van vrouwenzender Net 5. Daar werkte Knoth onder meer met Net5-zenderbaas Alfons Martens samen.

  De programmering van TLC focust zich op elke vrouw in de leeftijdscategorie tussen de 25 en 39 jaar. Van moeder tot dochter, of men nu een hoge functie en opleiding heeft of niet. Discovery Networks pretendeert dat TLC iets voor elke smaak, van een compleet andere wereld tot realiteit, van actie tot ontspanning, van fascinerend tot informatief en van gek tot grappig te bieden heeft. TLC behoort al enige tijd, en met succes, tot het internationale zenderportofolio van Discovery Networks. Op TLC zijn programma als Kell on Earth, Sarah Palin’s Alaska en Mad About The House te zien.

  Net 5TLCSBS NederlandSBSDiscovery Networks Benelux

  Reacties

 1. TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: The Rise of Cobra

  G.I. Joe: The Rise of Cobra
  RTL 7 om 20:30 uur
  Van de Egyptische woestijn tot diep onder ijskappen van de pool, gaat het elite G.I. Joe team met futuristische spionage en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte wapenhandelaar Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos.

  Zappen.blog.nl