Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Netflix: Nederland heeft snelste internet, UPC het traagst

    Netflix heeft voor het eerst in Nederland de resultaten van het onderzoek naar de snelheid van de internetverbinding van aanbieders gepubliceerd. UPC komt slecht uit de bus.
    Jarco Kriek
    9 december 2013
    comments 1
    Netflix: Nederland heeft snelste internet, UPC het traagst
    Netflix heeft voor het eerst in Nederland de resultaten van het maandelijkse onderzoek naar de snelheid van de internetverbinding van aanbieders gepubliceerd. UPC komt slecht uit de bus. Dat meldt de NOS.

    In alle landen waar Netflix actief is, meet het Amerikaans bedrijf de snelheid van de internetverbinding van de belangrijkste aanbieders. Na de komst van Netflix op 11 september in Nederland is het de eerste keer dat men de Nederlandse resultaten heeft gepubliceerd. 

    Nederland heeft snelste internet

    Nederland heeft volgens Netflix met een gemiddelde van 3,16 Mbps het snelste internet in alle landen waar het actief is. Zweden en Denemarken volgen met 2,75 Mbps. Mexico is het traagst met een gemiddelde van megabite per seconde. In Nederland biedt UPC volgens het Netflix-onderzoek met een gemiddelde van 2,64 Mbps het traagste internet. Ook Tele2 en XS4All bieden internet met een snelheid van minder dan 3 Mbps. Caiway biedt met 3,58 Mbps het snelste internet, op de voet gevolgd door Ziggo.
    Netflixall you can watchonlinevideodienstonderzoekNederlandinternetCaiwayZiggoUPCTele2XS4Allsnelheid

    Reacties

  1. TV-TIP Independence Day

    Independence Day
    RTL 7 om 20:25 uur
    De aarde krijgt te maken met een buitenaardse invasie. President Whitmore (Bill Pullman) wil eigenlijk niet vechten, maar heeft al snel door dat dat de enige manier is waarop de mens kan overleven. De hoop van de mensheid ligt in handen van Whitmore, wetenschapper David Levinson (Jeff Goldblum) en piloot Steven Hiller (Will Smith).

    TV-TIP Het Roer Om

    Het Roer Om
    SBS6 om 20:30 uur
    Bij de fanatieke hengelaar gaat het hart sneller kloppen van het Noorse fjordengebied. Zo ook bij Dennis en Annelies, die hun comfortabele huis-tuin-en-keukenleventje in Nederland verruilen voor een nog ongewis avontuur in het Noorse Rekdal. Hier, op zo’n 44 kilometer van het bij visliefhebbers bekende Romsdalsfjord, neemt het stel een viscentrum met vier appartementen over van een Nederlands koppel. Direct worden ze in het diepe gegooid, want er komt een grote groep vissers die ze op sleeptouw moeten nemen.

    Interview