1. Nieuws

  Netflix nog dit jaar in België bij Proximus

  Netflix, dat op 19 september de Belgische markt opging, wordt de komende maanden uitgerold voor alle klanten van Proximus, de tv-aanbieder die tot vandaag Belgacom tv heette.
  Jan-Hein Visser
  29 september 2014
  comments 0
  Netflix nog dit jaar in België bij Proximus
  Netflix, dat op 19 september de Belgische markt opging, wordt de komende maanden uitgerold voor alle klanten van Proximus, de tv-aanbieder die tot vandaag Belgacom tv heette.

  De komende periode zal de applicatie van Netflix worden uitgerold op de decoders van Proximus klanten, zodat voor eind dit jaar alle klanten van Belgacom, dat maandag verder ging als Proximus TV, hierover kunnen beschikken via hun tv-toestel. Het is noodzakelijk online een Netflix account aan te maken alvorens met de inlogcodes verbinding kan worden gemaakt. Netflix sloot eerder ook al een deal met VRT om series te streamen.

  Proximus netwerk kan Netflix beste aan

  Meteen na de introductie van Netflix in België nam volgens Telenet de vraag naar bandbreedte op haar netwerken met tien procent toe. Telenet heeft nog geen deal met Netflix om het op de apparatuur van haar klanten te installeren. Proximus denkt dat juist haar netwerk uitstekend geschikt is om de bandbreedtevraag voor Netflix aan te kunnen. Zolang Telenet de applicatie van Netflix niet aanbiedt, kan deze uiteraard wel via het internet geraadpleegd worden.
  NetflixBelgiëFrankrijkLuxemburgOn DemanduitrolProximusBelgacomTelenet

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl