1. Nieuws

  Netflix nog dit jaar in België bij Proximus

  Netflix, dat op 19 september de Belgische markt opging, wordt de komende maanden uitgerold voor alle klanten van Proximus, de tv-aanbieder die tot vandaag Belgacom tv heette.
  Jan-Hein Visser
  29 september 2014
  comments 0
  Netflix nog dit jaar in België bij Proximus
  Netflix, dat op 19 september de Belgische markt opging, wordt de komende maanden uitgerold voor alle klanten van Proximus, de tv-aanbieder die tot vandaag Belgacom tv heette.

  De komende periode zal de applicatie van Netflix worden uitgerold op de decoders van Proximus klanten, zodat voor eind dit jaar alle klanten van Belgacom, dat maandag verder ging als Proximus TV, hierover kunnen beschikken via hun tv-toestel. Het is noodzakelijk online een Netflix account aan te maken alvorens met de inlogcodes verbinding kan worden gemaakt. Netflix sloot eerder ook al een deal met VRT om series te streamen.

  Proximus netwerk kan Netflix beste aan

  Meteen na de introductie van Netflix in België nam volgens Telenet de vraag naar bandbreedte op haar netwerken met tien procent toe. Telenet heeft nog geen deal met Netflix om het op de apparatuur van haar klanten te installeren. Proximus denkt dat juist haar netwerk uitstekend geschikt is om de bandbreedtevraag voor Netflix aan te kunnen. Zolang Telenet de applicatie van Netflix niet aanbiedt, kan deze uiteraard wel via het internet geraadpleegd worden.
  NetflixBelgiëFrankrijkLuxemburgOn DemanduitrolProximusBelgacomTelenet

  Reacties

 1. TV-TIP Chicago

  Chicago
  RTL 8 om 20:31 uur
  Velma Kelly (Jones) is de ster van The Cotton Club tot ze haar vent met haar zus betrapt en ze allebei vermoord. Roxie Hart (Zelweger) is een onbeduidend blondje in een saai huwelijk tot ze haar minnaar doodschiet. Velma en Roxie draaien de bak in en huren advocaat Billy Flynn (Gere) om ze daar uit te halen. Dat leidt tot een fikse concurrentiestrijd achter de tralies.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Red Dragon

  Red Dragon
  Net5 om 23:10 uur
  Jaren geleden is het FBI-agent Will Graham (Edward Norton) gelukt om Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) te ontmaskeren en te overmeesteren. Daarbij raakte hij gewond en ervan vertuigd dat er belangrijkere dingen in het leven zijn, zoals zijn gezin. Will neemt ontslag maar wordt terug gehaald als een seriemoordenaar iedereen de stuipen op het lijf jaagt. Will gaat terug naar Lecter die zo zijn eigen ideetjes heeft over een vruchtbaar gesprek.

  Zappen.blog.nl