1. Nieuws

  Netflix nog dit jaar in België bij Proximus

  Netflix, dat op 19 september de Belgische markt opging, wordt de komende maanden uitgerold voor alle klanten van Proximus, de tv-aanbieder die tot vandaag Belgacom tv heette.
  Jan-Hein Visser
  29 september 2014
  comments 0
  Netflix nog dit jaar in België bij Proximus
  Netflix, dat op 19 september de Belgische markt opging, wordt de komende maanden uitgerold voor alle klanten van Proximus, de tv-aanbieder die tot vandaag Belgacom tv heette.

  De komende periode zal de applicatie van Netflix worden uitgerold op de decoders van Proximus klanten, zodat voor eind dit jaar alle klanten van Belgacom, dat maandag verder ging als Proximus TV, hierover kunnen beschikken via hun tv-toestel. Het is noodzakelijk online een Netflix account aan te maken alvorens met de inlogcodes verbinding kan worden gemaakt. Netflix sloot eerder ook al een deal met VRT om series te streamen.

  Proximus netwerk kan Netflix beste aan

  Meteen na de introductie van Netflix in België nam volgens Telenet de vraag naar bandbreedte op haar netwerken met tien procent toe. Telenet heeft nog geen deal met Netflix om het op de apparatuur van haar klanten te installeren. Proximus denkt dat juist haar netwerk uitstekend geschikt is om de bandbreedtevraag voor Netflix aan te kunnen. Zolang Telenet de applicatie van Netflix niet aanbiedt, kan deze uiteraard wel via het internet geraadpleegd worden.
  NetflixBelgiëFrankrijkLuxemburgOn DemanduitrolProximusBelgacomTelenet

  Reacties

 1. TV-TIP Het vonnis

  Het vonnis
  NPO 3 om 22:00 uur
  Na een feestelijke avond bij zijn baas thuis, rijdt Luc Segers (Koen de Bouw) met zijn gezin naar huis. Wanneer ze onderweg stoppen om te tanken en een brood te halen bij een 24/7 automaat, slaat het noodlot toe. Wanneer Luc bijkomt uit een coma ligt hij in het ziekenhuis en blijkt hij zowel zijn vrouw als zijn dochter te zijn verloren. Verantwoordelijk voor het familiedrama is junkie Kenny de Groot, die door Luc wordt herkend op foto’s. De openbaar aanklager verzekert hem dat het recht zal zegevieren, maar niets blijkt minder waar… Kenny de Groot komt vrij vanwege een simpele procedurefout, ontdekt door zijn advocaat (Veerle Baetens). Verscheurt door verdriet en onmacht, neemt Luc het recht in eigen hand. Nu staat hij in de beklaagdenbank en zal hij zich moeten meten met de rechtstaat die hem in de steek heeft gelaten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Hotel Rwanda

  Hotel Rwanda
  RTL 8 morgen om 00:45 uur
  Het waargebeurde verhaal van een gewone man die de moed en kracht had zijn leven op het spel te zetten om tal van onschuldige mensen te redden. Hutu Paul Rusesabagina (Don Cheadle) is hotelmanager van het luxe Hotel des Milles Collines in Rwanda. Tijdens de burgeroorlog tussen de Hutu?s en Tutsi?s begin jaren ?90 biedt Paul onderdak aan meer dan twaalfhonderd Tutsi-vluchtelingen in zijn hotel. Paul vecht ook voor zijn eigen leven en dat van zijn (Tutsi)vrouw en kinderen.

  Zappen.blog.nl