1. Nieuws

  Netflix op 15 september in België: App al beschikbaar

  De beschikbaarheid van de Netflix-app voor de Apple-apparaten iPad en iPhone wijst erop dat de Amerikaanse videodienst op zeer korte termijn in België wordt geïntroduceerd.
  Jarco Kriek
  11 september 2014
  comments 0
  Netflix op 15 september in België: App al beschikbaar
  De beschikbaarheid van de Netflix-app voor de Apple-apparaten iPad en iPhone wijst erop dat de Amerikaanse videodienst op zeer korte termijn in België wordt geïntroduceerd. Een lezer van de internetsite iCulture kwam de app in de Belgische Appstore op het spoor.

  Netflix heeft nog geen officiële datum bekendgemaakt, maar alles wijst erop dat de videodienst mogelijk binnen enkele dagen in België – en naar verwachting ook andere Europese landen – beschikbaar komt. In Nederland werd Netflix precies een jaar geleden, op 11 september 2013, in de markt gezet. Dat leidt ertoe dat Netflix CEO Reed Hastings begin volgende maand naar Nederland komt. De Europese trip van Hastings maakt de introductie op korte termijn op meerdere Europese tv-markt waarschijnlijker.

  Binnen enkele dagen

  De plotselinge beschikbaarheid van de Netflix-app in de Belgische Appstore benadrukt dit vermoeden. In Belgische media circuleren geruchten dat Netflix op 15 september in België het levenslicht ziet. Wanneer Belgen de Netflix-app gebruiken, krijgt men de melding te zien dat de videodienst binnenkort in hun regio beschikbaar is.

  NetflixVlaanderenWalloniëBelgiëonbeperkt kijkenall you can watchvideodienstfilmsseriesdocumentairesTelenetBelgacomBe TVVOOkabelglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl