1. Nieuws

  Netflix op 15 september in België: App al beschikbaar

  De beschikbaarheid van de Netflix-app voor de Apple-apparaten iPad en iPhone wijst erop dat de Amerikaanse videodienst op zeer korte termijn in België wordt geïntroduceerd.
  Jarco Kriek
  11 september 2014
  comments 0
  Netflix op 15 september in België: App al beschikbaar
  De beschikbaarheid van de Netflix-app voor de Apple-apparaten iPad en iPhone wijst erop dat de Amerikaanse videodienst op zeer korte termijn in België wordt geïntroduceerd. Een lezer van de internetsite iCulture kwam de app in de Belgische Appstore op het spoor.

  Netflix heeft nog geen officiële datum bekendgemaakt, maar alles wijst erop dat de videodienst mogelijk binnen enkele dagen in België – en naar verwachting ook andere Europese landen – beschikbaar komt. In Nederland werd Netflix precies een jaar geleden, op 11 september 2013, in de markt gezet. Dat leidt ertoe dat Netflix CEO Reed Hastings begin volgende maand naar Nederland komt. De Europese trip van Hastings maakt de introductie op korte termijn op meerdere Europese tv-markt waarschijnlijker.

  Binnen enkele dagen

  De plotselinge beschikbaarheid van de Netflix-app in de Belgische Appstore benadrukt dit vermoeden. In Belgische media circuleren geruchten dat Netflix op 15 september in België het levenslicht ziet. Wanneer Belgen de Netflix-app gebruiken, krijgt men de melding te zien dat de videodienst binnenkort in hun regio beschikbaar is.

  NetflixVlaanderenWalloniëBelgiëonbeperkt kijkenall you can watchvideodienstfilmsseriesdocumentairesTelenetBelgacomBe TVVOOkabelglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Jack Reacher

  Jack Reacher
  RTL 5 om 20:00 uur
  Wanneer er vijf mensen worden doodgeschoten denkt de politie de dader snel opgepakt te hebben. De verdachte James Barr weigert echter te praten en voor zijn advocaat heeft hij slechts één boodschap: "Get Jack Reacher!"

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Wedden dat ik het kan

  Wedden dat ik het kan
  SBS6 om 20:00 uur
  In de eerste aflevering wedt Koen dat hij alle 721 Pokémon aan hun silhouet kan herkennen. Ook gaat Chris een bijzondere uitdaging aan. Lukt het hem om een cactus in twee minuten op te eten?

  Zappen.blog.nl