1. Nieuws

  Netflix op 15 september in België: App al beschikbaar

  De beschikbaarheid van de Netflix-app voor de Apple-apparaten iPad en iPhone wijst erop dat de Amerikaanse videodienst op zeer korte termijn in België wordt geïntroduceerd.
  Jarco Kriek
  11 september 2014
  comments 0
  Netflix op 15 september in België: App al beschikbaar
  De beschikbaarheid van de Netflix-app voor de Apple-apparaten iPad en iPhone wijst erop dat de Amerikaanse videodienst op zeer korte termijn in België wordt geïntroduceerd. Een lezer van de internetsite iCulture kwam de app in de Belgische Appstore op het spoor.

  Netflix heeft nog geen officiële datum bekendgemaakt, maar alles wijst erop dat de videodienst mogelijk binnen enkele dagen in België – en naar verwachting ook andere Europese landen – beschikbaar komt. In Nederland werd Netflix precies een jaar geleden, op 11 september 2013, in de markt gezet. Dat leidt ertoe dat Netflix CEO Reed Hastings begin volgende maand naar Nederland komt. De Europese trip van Hastings maakt de introductie op korte termijn op meerdere Europese tv-markt waarschijnlijker.

  Binnen enkele dagen

  De plotselinge beschikbaarheid van de Netflix-app in de Belgische Appstore benadrukt dit vermoeden. In Belgische media circuleren geruchten dat Netflix op 15 september in België het levenslicht ziet. Wanneer Belgen de Netflix-app gebruiken, krijgt men de melding te zien dat de videodienst binnenkort in hun regio beschikbaar is.

  NetflixVlaanderenWalloniëBelgiëonbeperkt kijkenall you can watchvideodienstfilmsseriesdocumentairesTelenetBelgacomBe TVVOOkabelglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Utopia

  Utopia
  SBS6 om 19:30 uur
  Een groep van vijftien zeer diverse mensen zeggen hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Safe

  Safe
  Veronica om 20:30 uur
  Wanneer een jong Chinees meisje hulp nodig heeft, staat voormalig politieagent Luke Wright (Jason Statham) haar terzijde. Zij wordt gezocht door de maffia, omdat ze in bezit is van een code die toegang verschaft tot een belangrijke kluis. Wat volgt is een bloedstollende achtervolging, waarbij Wright alle risico’s neemt om de criminelen tegen te houden en het meisje te redden. Het jonge meisje Mei (Catherine Chan) beschikt over een bijzondere gave; ze heeft een onvoorstelbaar goed geheugen. Wanneer er een levensbelangrijke code opgeslagen wordt in haar geheugen, gaan de Russische en Chinese maffia achter haar aan. Die hebben maar één doel: de speciale code van het meisje om een kluis te kunnen openen. Wanneer ze weet te ontsnappen aan de keiharde criminelen, komt ze in aanraking met Luke Wright, een ex-politieagent die vanaf dan alles op alles zet om Mei te beschermen.