1. Nieuws

  Netflix wacht concurrentie in België

  Onbeperkt kijken-dienst Netflix wordt binnen enkele weken in België geïntroduceerd, maar kan op grote concurrentie rekenen. TV-aanbieders gaan soortgelijke diensten aanbieden.
  Jarco Kriek
  5 september 2014
  comments 1
  Netflix wacht concurrentie in België

  Onbeperkt kijken-dienst Netflix wordt binnen enkele weken in België geïntroduceerd, maar kan op grote concurrentie rekenen. TV-aanbieders gaan soortgelijke diensten aanbieden.

  In Vlaanderen bieden aanbieders Telenet en Belgacom al enige tijd onbeperkt kijken-diensten aan eigen klanten aan. Net als bij Netflix kan men voor een vast bedrag onbeperkt naar films en series kijken. Na Vlaanderen wordt deze trend ook in het Franstalige deel Wallonië voortgezet. Betaalzender Be TV en kabelaar Voo gaan een eigen onbeperkt kijken-dienst aanbieden. Deze wordt goedkoper dan Netflix dat in Europa een abonnementsprijs van €8,99 per maand hanteert. Dat meldt de Waalse krant L’Echo.

  Duizenden films en series

  Het content gaat uit duizenden films en series bestaan. In tegenstelling tot Netflix gaat het hier niet om exclusief content dat in België alleen bij één OTT-aanbieder beschikbaar is. Naast de eigen Netflix Original-series heeft Netflix met filmhuizen overeenkomsten gesloten dat bepaald content gedurende een afgesproken tijd alleen bij de Amerikaanse videodienst te zien is.

  NetflixVlaanderenWalloniëBelgiëonbeperkt kijkenall you can watchvideodienstfilmsseriesdocumentairesTelenetBelgacomBe TVVOOkabelglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl