1. Nieuws

  Netflix wacht concurrentie in België

  Onbeperkt kijken-dienst Netflix wordt binnen enkele weken in België geïntroduceerd, maar kan op grote concurrentie rekenen. TV-aanbieders gaan soortgelijke diensten aanbieden.
  Jarco Kriek
  5 september 2014
  comments 1
  Netflix wacht concurrentie in België

  Onbeperkt kijken-dienst Netflix wordt binnen enkele weken in België geïntroduceerd, maar kan op grote concurrentie rekenen. TV-aanbieders gaan soortgelijke diensten aanbieden.

  In Vlaanderen bieden aanbieders Telenet en Belgacom al enige tijd onbeperkt kijken-diensten aan eigen klanten aan. Net als bij Netflix kan men voor een vast bedrag onbeperkt naar films en series kijken. Na Vlaanderen wordt deze trend ook in het Franstalige deel Wallonië voortgezet. Betaalzender Be TV en kabelaar Voo gaan een eigen onbeperkt kijken-dienst aanbieden. Deze wordt goedkoper dan Netflix dat in Europa een abonnementsprijs van €8,99 per maand hanteert. Dat meldt de Waalse krant L’Echo.

  Duizenden films en series

  Het content gaat uit duizenden films en series bestaan. In tegenstelling tot Netflix gaat het hier niet om exclusief content dat in België alleen bij één OTT-aanbieder beschikbaar is. Naast de eigen Netflix Original-series heeft Netflix met filmhuizen overeenkomsten gesloten dat bepaald content gedurende een afgesproken tijd alleen bij de Amerikaanse videodienst te zien is.

  NetflixVlaanderenWalloniëBelgiëonbeperkt kijkenall you can watchvideodienstfilmsseriesdocumentairesTelenetBelgacomBe TVVOOkabelglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP De mooiste sprookjes

  De mooiste sprookjes
  NPO 3 om 11:35 uur
  Duits sprookje. Door een val in een waterput komt Marie terecht bij Vrouw Holle, die ze een jaar lang helpt met het huishouden. Ook helpt ze met het schudden van de dekbedden zodat er op aarde genoeg sneeuw valt om de bloemen en planten te beschermen tegen de vorst. Bedekt met goud keert ze terug naar het dorp. Haar jaloerse zus besluit ook een jaar naar vrouw Holle te gaan, maar het luie kind keert naar haar dorp terug onder het roet en heeft haar lesje geleerd.

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP SOS Kinderdorpen

  SOS Kinderdorpen
  RTL 4 om 15:50 uur
  Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. Oeganda is een prachtig land, maar ook één van de allerarmste ter wereld. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of zelfs helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? De inspiratie die de BN'ers opdeden tijdens deze reis, resulteert in een bijzondere ontknoping en een mooie verrassing voor de SOS-moeders die met hart en ziel voor kwetsbare kinderen zorgen.

  Zappen.blog.nl