1. Nieuws

  Netflix wacht concurrentie in België

  Onbeperkt kijken-dienst Netflix wordt binnen enkele weken in België geïntroduceerd, maar kan op grote concurrentie rekenen. TV-aanbieders gaan soortgelijke diensten aanbieden.
  Jarco Kriek
  5 september 2014
  comments 1
  Netflix wacht concurrentie in België

  Onbeperkt kijken-dienst Netflix wordt binnen enkele weken in België geïntroduceerd, maar kan op grote concurrentie rekenen. TV-aanbieders gaan soortgelijke diensten aanbieden.

  In Vlaanderen bieden aanbieders Telenet en Belgacom al enige tijd onbeperkt kijken-diensten aan eigen klanten aan. Net als bij Netflix kan men voor een vast bedrag onbeperkt naar films en series kijken. Na Vlaanderen wordt deze trend ook in het Franstalige deel Wallonië voortgezet. Betaalzender Be TV en kabelaar Voo gaan een eigen onbeperkt kijken-dienst aanbieden. Deze wordt goedkoper dan Netflix dat in Europa een abonnementsprijs van €8,99 per maand hanteert. Dat meldt de Waalse krant L’Echo.

  Duizenden films en series

  Het content gaat uit duizenden films en series bestaan. In tegenstelling tot Netflix gaat het hier niet om exclusief content dat in België alleen bij één OTT-aanbieder beschikbaar is. Naast de eigen Netflix Original-series heeft Netflix met filmhuizen overeenkomsten gesloten dat bepaald content gedurende een afgesproken tijd alleen bij de Amerikaanse videodienst te zien is.

  NetflixVlaanderenWalloniëBelgiëonbeperkt kijkenall you can watchvideodienstfilmsseriesdocumentairesTelenetBelgacomBe TVVOOkabelglasvezel

  Reacties

 1. TV-TIP Million Dollar Listing NY

  Million Dollar Listing NY
  Fox om 12:30 uur
  Luis' droomopdracht draait uit op een nachtmerrie. Fredrik werkt weer samen met zijn favoriete cliënt, maar leert dat hij zijn intuïtie nooit mag negeren. Ryan gaat naar LA om het daar te proberen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 15:10 uur
  Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

  Zappen.blog.nl